miercuri, 21 august 2019

Ionel Manafu, director general al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, este acuzat că măsluiește concursurile de angajare - update

Directorul general al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, democrat liberalul Ionel Manafu, este acuzat că măsluiește concursurile de angajare. Dezvăluirile au fost făcute, ieri, de liderul de sindicat al instituției conduse de Manafu, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena3.

 

Emanuel Roiu spune că a fost dat afară de directorul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu din cauză că a refuzat să dea o notă mare pentru angajarea unei cunoștințe de-a acestuia. Liderul de sindicat a dat în vileag faptul că Ionel Manafu i-a cerut să corecteze BINE lucrarea unei anumite persoane.

Roiu susține  că a fost concediat pentru că a refuzat să ajute la angajarea cunoștinței șefului său. Sindicalistul a mai adăugat, în cadrul aceleiași emisiuni, că are și o înregistrare audio din care reiese că directorul i-a cerut să dea o notă mai mare cunoștinței sale. Potrivit lui Emanuel Roiu, pila lui Ionel Manafu trebuia angajată pe postul de pompier cu toate că era calificată în meseria de ospătar. Directorul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, Ionel Manafu a participat astăzi la lansarea proiectului politic al unui candidat la șefia PDL Constanța însă nu a dorit să comenteze în nici un fel acuzațiile liderului de sindicat, Emanuel Roiu.

Comenteaza aceasta stire