sîmbătă, 23 iunie 2018

'Isterica de la TV' candidează la alegerile parlamentare! Cum a ajuns cunoscută tânăra - GALERIE FOTO

'Isterica de la TV' candidează la alegerile parlamentare! Cum a ajuns cunoscută tânăra - GALERIE FOTO

Adela Lupșe, care a devenit cunoscută în urmă cu opt ani drept 'isterica de la concursurile interactive', candidează din partea PRU la alegerile parlamentare.

Adela Lupșe a devenit celebră în anul 2009 datorită modalităților inedite de a convinge telespectatorii să participe la concursurile interactive difuzate de postul Național TV, scrie adevarul.ro.

Momentul uimitor a fost publicat pe platforma YouTube de către jurnaliștii de la Paginademedia.ro și a făcut senzație în mediul virtual, tânăra fiind poreclită 'isterica de la concursurile interactive'.

Tot site-ul paginademedia.ro anunță că Lupșe se află pe lista candidaților PRU la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Pentru filmarea în care Adela Lupșe repetă obsesiv 'Vreau să sune telefonul!', postul Național TV a fost amendat de către Consiliul Național al Audiovizualului cu 50 de milioane de lei. În aceeași ședință, forul audiovizual a decis mutarea acestor programe după ora 22.00.

Secvența de pe Național TV a fost incriminată pentru încălcarea prevederilor privind protecția minorilor, dată fiind atitudinea de 'violență nejustificată' a prezentatoarei, care se răzbună pe telefonul din studio, încercând să atragă cât mai mulți telespectatori spre liniile telefonice, scrie paginademedia.ro.

sursa foto: Facebook.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Mandatul lui Andrei Năstase, INVALIDAT. Scrutinul pentru desemnarea primarului Chișinăului a fost ANULAT
De Neptun TV 19 iunie 2018

Partidul Socialist ceruse instanței să declare nule alegerile locale anticipate desfășurate în 3 iunie, argumentând că Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr (centru-dreapta), a organizat acțiuni electorale în ziua celui de-al doilea tur de scrutin.

Sute de mii de oameni protestează împotriva statului paralel
De Neptun TV 9 iunie 2018

Mai multe persoane, prezente sâmbătă în Piața Victoriei, pentru mitingul PSD - ALDE, au prezentat stări de rău.

CONSTANȚA. PNL a demarat Campania 'Orașul poartă semnătura ta'!
De Robert Nenciu 29 mai 2018

Potrivit liberalilor, în urma răspunsurilor primite de la constănțeni, o parte din probleme se vor materializa în proiecte de hotărâre ce vor fi supuse votului Consiliului Local Constanța.