marţi, 18 septembrie 2018

'Isterica de la TV' candidează la alegerile parlamentare! Cum a ajuns cunoscută tânăra - GALERIE FOTO

'Isterica de la TV' candidează la alegerile parlamentare! Cum a ajuns cunoscută tânăra - GALERIE FOTO

Adela Lupșe, care a devenit cunoscută în urmă cu opt ani drept 'isterica de la concursurile interactive', candidează din partea PRU la alegerile parlamentare.

Adela Lupșe a devenit celebră în anul 2009 datorită modalităților inedite de a convinge telespectatorii să participe la concursurile interactive difuzate de postul Național TV, scrie adevarul.ro.

Momentul uimitor a fost publicat pe platforma YouTube de către jurnaliștii de la Paginademedia.ro și a făcut senzație în mediul virtual, tânăra fiind poreclită 'isterica de la concursurile interactive'.

Tot site-ul paginademedia.ro anunță că Lupșe se află pe lista candidaților PRU la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Pentru filmarea în care Adela Lupșe repetă obsesiv 'Vreau să sune telefonul!', postul Național TV a fost amendat de către Consiliul Național al Audiovizualului cu 50 de milioane de lei. În aceeași ședință, forul audiovizual a decis mutarea acestor programe după ora 22.00.

Secvența de pe Național TV a fost incriminată pentru încălcarea prevederilor privind protecția minorilor, dată fiind atitudinea de 'violență nejustificată' a prezentatoarei, care se răzbună pe telefonul din studio, încercând să atragă cât mai mulți telespectatori spre liniile telefonice, scrie paginademedia.ro.

sursa foto: Facebook.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Ordonanța de urgență a Guvernului cu privire la rectificarea bugetului de stat - publicată în Monitorul Oficial
De Neptun TV 7 septembrie 2018

Potrivit acestuia, veniturile bugetului general consolidat se majorează cu 8,8 miliarde de lei, în timp ce cheltuielile cresc cu 9,9 miliarde de lei.

Fostul ministru britanic al Apărării și New Europe, atac la Kovesi și Statul Paralel
De Neptun TV 22 august 2018

Această potențială decizie vine după ani de acuzații din ce în ce mai grave și mai publice de tactici necinstite și înșelătoare folosite pentru a obține rata de condamnare impresionantă a DNA de 92%. Îngrijorările cu privire la un sistem de justiție politizată, care încalcă statul de drept și procedurile legale, i-au făcut pe unii dintre membri guvernului să se gândească la o astfel de întreprindere dramatică, informează, încea mai recentă ediție a sa, reputatul săptămânal cu sediul central la Bruxelles, New Europe, o voce extreme de puternică, neafiliată politic, în cadrul Uniunii Europene.

Premieră în politica românească: Guvernul a solicitat convocarea CSAT pentru rectificarea bugetară
De Mediafax 22 august 2018

Executivul a făcut acest demers în temeiul art. 6 (alin 2) din Legea nr. 415/2002 privind organizarea și funcționarea Consililui Suprem de Apărare a Țării.