vineri, 23 februarie 2018

'Isterica de la TV' candidează la alegerile parlamentare! Cum a ajuns cunoscută tânăra - GALERIE FOTO

'Isterica de la TV' candidează la alegerile parlamentare! Cum a ajuns cunoscută tânăra - GALERIE FOTO

Adela Lupșe, care a devenit cunoscută în urmă cu opt ani drept 'isterica de la concursurile interactive', candidează din partea PRU la alegerile parlamentare.

Adela Lupșe a devenit celebră în anul 2009 datorită modalităților inedite de a convinge telespectatorii să participe la concursurile interactive difuzate de postul Național TV, scrie adevarul.ro.

Momentul uimitor a fost publicat pe platforma YouTube de către jurnaliștii de la Paginademedia.ro și a făcut senzație în mediul virtual, tânăra fiind poreclită 'isterica de la concursurile interactive'.

Tot site-ul paginademedia.ro anunță că Lupșe se află pe lista candidaților PRU la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Pentru filmarea în care Adela Lupșe repetă obsesiv 'Vreau să sune telefonul!', postul Național TV a fost amendat de către Consiliul Național al Audiovizualului cu 50 de milioane de lei. În aceeași ședință, forul audiovizual a decis mutarea acestor programe după ora 22.00.

Secvența de pe Național TV a fost incriminată pentru încălcarea prevederilor privind protecția minorilor, dată fiind atitudinea de 'violență nejustificată' a prezentatoarei, care se răzbună pe telefonul din studio, încercând să atragă cât mai mulți telespectatori spre liniile telefonice, scrie paginademedia.ro.

sursa foto: Facebook.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

ROMÂNIA30.RO: Disperarea domnului Tapalaga
De Neptun TV 13 februarie 2018

Fostul colonel SRI, Danile Dragomir, a postat astăzi pe blogul său câteva concluzii după ce a citit editorialul de azi al domnului Tapalaga.

Alina Mungiu Pipidi menționează editorialul lui Daniel Dragomir publicat în EUObserver
De Neptun TV 13 februarie 2018

Este nevoie de o comunicare transparentă și argumentată a situației din România în mediile externe.

Daniel Dragomir, acuzații grave în 'Black Cube': Dosarul a pornit de la sesizarea lui Lucian Pahonțu, fostul șef SPP acuzat de Liviu Dragnea de implicare politică
De Robert Nenciu 9 februarie 2018

Noi acuzați în dosarul „Black Cube”. Prezent astăzi la DIICOT, fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, inculpat in acest dosar, a venit cu noi date. El a declarat că dosarul a început de la o sesizare a șefului SPP, generalul Lucian Pahonțu. Fostul ofiter SRI a afirmat că va sesiza Inspecția Judiciară și ministerul Justiției în acest sens. Implicarea SPP în anumite dosare trebuie analizată în cadrul unei Comisii Parlamentare, este de părere președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, care a spus că înființarea unei astfel de comisii este inevitabilă.

Carmen Dan a oferit explicația scăderea salariilor polițiștilor
De Robert Nenciu 7 februarie 2018

Continuă războiul declarațiilor pe tema salariilor. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat astăzi că sporul de 40% pentru polițiști nu s-a tăiat, ci nu mai este legal.

Amenzi mai mari pentru gesturi obscene, înjurături și amenințări în public!
De Neptun TV 5 februarie 2018

Senatul a adoptat, în ședința de azi, o propunere legislativă prin care vor fi majorate amenzile pentru gesturile obscene în public, în instituțiile publice, dar și amenzile pentru înjurăturile și amenințările cu acte de violență.

Călin Popescu Tăriceanu: 'România de astăzi, un stat în care abuzurile sunt la ordinea zilei'
De Neptun TV 30 ianuarie 2018

Călin Popescu Tăriceanu a susținut un discurs în care a vorbit despre problemele legate de abuzuri cu care se confruntă România zi de zi.

Guvernul Dăncilă a primit votul de încredere al Parlamentului!
De Neptun TV 29 ianuarie 2018

Guvernul Dăncilă a primit votul de încredere în Parlament, după ce 282 de parlamentari au votat pentru, 136 împotrivă și o abținere.

EuObserver: 'România, la ceasul reîntoarcerii la epoca sovietică?'
De Neptun TV 27 ianuarie 2018

Abuzurile din justiție și poliția secretă din România, toate sub parafa luptei anticorupție, constituie subiectul unui editorial publicat în EuObserver.

Cine sunt membrii noului GUVERN - lista completă a miniștrilor!
De Neptun TV 26 ianuarie 2018

Guvernul Dăncilă își schimbă structura și va avea patru vicepremieri, potrivit unor surse politice, cei patru fiind Viorel Ștefan, Ana Birchall, Paul Stănescu și Grațiela Gavrilescu.