miercuri, 24 iulie 2019

ISU Dobrogea a rămas fără șef după ce lui Petrov Daniel i-a expirat interimatul!

ISU Dobrogea a rămas fără șef după ce lui Petrov Daniel i-a expirat interimatul!

Locotenent colonelul Petrov Daniel nu mai este șeful ISU Dobrogea. Asta după ce interimatul său a expirat ieri, astfel că șeful pompierilor constănțeni se va întoarce la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea. 

Prin Ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, locotenent colonel Daniel Petrov a fost împuternicit inspector șef al ISU „Dobrogea”, pe 13 iulie 2015.

“Absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Pompieri – promoția 2001, locotenent colonel Petrov Daniel a ocupat, anterior, mai multe funcții în structurile operative din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, având experiența gestionării a sute de intervenții”, informa atunci ISU Dobrogea.

 

"Vă mulțumesc pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o pe timpul gestionării situațiilor de urgență, profesionalismul de care ați dat dovadă în colaborarea cu ISU și nu în ultimul rând pentru experiența pe care am acumulat-o privind relaționarea cu mass media. Vă urez multă sănătate, bucurii și o relaționare cel puțin la fel de bună cu următorul inspector șef", a transmis lt.col. Petrov Daniel.

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.