luni, 21 mai 2018

Iubitul tinerei din Constanța care a fost lovită cu mașina de teroristul de la Londra avea de gând să o ceară de soție în ziua atacului - VIDEO

Iubitul tinerei din Constanța care a fost lovită cu mașina de teroristul de la Londra avea de gând să o ceară de soție în ziua atacului - VIDEO

Andrei Burnaz, iubitul Andreei Cristea, tânăra de 29 de ani grav rănită în urma atacului terorist produs, miercuri, la Londra, avea de gând să o ceară de soție pe iubita sa în ziua atentatului.

Informația a fost făcută publică de ambasadorul român la Londra, Dan Mihalache, pentru postul de televiziune BBC. Nu este clar până la acest moment dacă Andreea a sărit în Tamisa pentru a se feri din calea mașinii conduse de teroristul Khalid Masood sau a căzut în apă după ce a fost lovită în plin de autoturismul de teren.

VEZI ȘI: Românii răniți în atentatul terorist de la Londra sunt din Constanța! Andreea Cristea a fost aruncată în Tamisa după ce a fost lovită cu mașina - FOTO/VIDEO

Ambasadorul român a declarat că mașina condusă de Masood l-a lovit inițial pe Andrei Burnaz, iar apoi Andreea a fost lovită și aruncată în Tamisa.

"Este o poveste dramatică pentru că cei doi sunt turiști. Ei au venit la Londra pentru a sărbători ziua lui de naștere. El avea de gând să o ceară în căsătorie în aceeași zi. Este un adevărat miracol că ea a supraviețuit pentru că în urma impactului a fost aruncată în Tamisa", a declarat Dan Mihalache.

După ce a căzut în apă, Andreea a fost salvată de o navă care trecea prin zonă. A fost dusă la spital de urgență, acolo unde a intrat într-o operație foarte dificilă de îndepărtare a unui cheag de sânge de pe creier.

RECOMANDARE - Anunț important despre starea Andreei, tânăra din Constanța grav rănită în atentatul de la Londra!

Dan Mihalache a mai precizat că starea tinerei este una stabilă. Deși a dat semne de ameliorare, Andreea rămâne în stare critică, având și probleme la plămâni.

Comenteaza aceasta stire

CLIPE DE TEROARE la Paris! Mai mulți trecători înjunghiați pe stradă - ISIS a revendicat atacul!
De Neptun TV 13 mai 2018

Autorul atacului cu cuțit este un tânăr de 21 de ani născut în Cecenia, afirmă surse judiciare citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

EXPLOZIE: 30 de persoane au fost rănite în timpul unui festival
De Neptun TV 3 mai 2018

Potrivit martorilor, explozia s-a produs după ce un foc de tabără a cuprins mai multe materiale inflamabile.

Cel puțin 18 morți în urma unui incendiu într-un club. Un suspect, reținut. Ce ar fi făcut acesta înainte de a provoca tragedia
De Mediafax 24 aprilie 2018

Potrivit autorităților, incendiul a izbucnit în jurul orei locale 00.30 (04.30, ora României), într-un club de karaoke din orașul Qingyuan.

Raport CRITIC al Departamentului de Stat al SUA, la adresa României: Nu a reușit să atingă standardele UE privind închisorile
De Neptun TV 21 aprilie 2018

În luna iulie, aproximativ 24.813 de persoane erau închise în închisori care aveau o capacitate de doar 18.127 de deținuți. Potrivit raportului, presa a relatat că gardienii aveau un comportament violent față de prizionieri, iar uneori deținuții își agresau colegii.