vineri, 21 iunie 2019

Jennifer Lopez, cea mai apreciată prezență pe covorul roșu la Globurile de Aur

Ca în fiecare an, covorul roşu de la Gala Globurilor de Aur oferă în sine un veritabil spectacol. Vedetele de la Hollywood nu au dezamăgit şi au etalat ţinute strălucitoare, apreciate atât de public cât şi de criticii de modă. Ediţia din acest an a fost plină de surprize în ceea ce priveşte vestimentaţia.

Vedetele au strălucit la Gala  Globurilor de Aur, chiar dacă anul acesta, multe dintre actrițe  au renunțat la rochiile-sirenă sau de tip prințesă în favoarea ținutelor elaborate.

Au lipsit  accesoriile scumpe, iar ținutele  au fost puse în evidență doar prin croială și culoare. Jennifer Lopez s-a remarcat cu o creație spectaculoasă galben-muștar, semnată Giambattista Valli.

Actrița Rooney Mara a optat pentru o rochie Alexander McQueen, iar Jennifer Lawrence a impresionat cu o rochie roșie semnată Dior. Starleta Brie Larson, câștigătoarea surpriză a Globului de Aur pentru Cea mai bună actriță în rol dramatic, a purtat o rochie aurie creată de Calvin Klein.

De altfel, rochiile aurii, roșii și negre au fost preferate de majoritatea actrițelor prezente la ceremonia de seara trecută.

O notă aparte a făcut Katy Perry, care nu și-a dezmințit preferința pentru nuanțele puternice și a purtat o rochie roz-cuarț, marca Prada. Una dintre cele mai apreciate ținute de la Globurile de Aur 2016 a fost, însă,  cea purtată de actrița Alicia Vikander, creată de casa Louis Vuitton.

La polul opus, rochia Givenchy Haute Couture purtată de Cate Blanchett i-a purtat ghinion. Nu numai că actrița australiană a pierdut premiul pentru Cel mai bun rol principal într-un film dramatic, dar s-a clasat și în topul vedetelor mai puțin apreciate la capitolul vestimentație.

Printre celebritățile care au asistat la ceremonia de la Los Angeles s-au numărat și Nadia Comăneci, care a venit cu soțul ei Bart Conners. Prezență constantă la marile evenimente de peste Ocean,  fosta campioană nu a ezitat să se fotografieze cu Jane Fonda, Will Smith, dar și cu Lady Gaga și Matt Damon, proaspăt câștigători ai Globurilor de Aur.

Comenteaza aceasta stire