vineri, 23 august 2019

JUDEȚUL CONSTANȚA. Accident cumplit în Vama Negru Vodă - un bărbat a murit, iar altul este în stare gravă la spital!

JUDEȚUL CONSTANȚA. Accident cumplit în Vama Negru Vodă - un bărbat a murit, iar altul este în stare gravă la spital!

Accidentul rutier s-a produs astăzi în zona clădirilor Sectorului de Poliție de Frontieră de la Negru Vodă, județul Constanța.

Din primele informații furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța rezultă că în jurul orei 2.45, un bărbat de 32 de ani „a condus autoturismul marca Opel dinspre Negru Vodă către Bulgaria. Ajungând la punctul de trecere a frontierei, a pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu autoturismul marca Skoda, parcat pe partea stângă, pe sensul de mers, în afara părții carosabile.”

În urma impactului, primul auto a ricoșat și a intrat în coliziune cu un panou electric amplasat chiar în zona clădirilor Sectorului de Poliție de Frontieră. La fața locului au intervenit 5 pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare de la Garda de Intervenție Chirnogeni.

Șoferul de 32 de ani a fost declarat mort, iar pasagerul din dreapta, un bărbat de 30 de ani, a fost transportat la spital în stare gravă. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Comenteaza aceasta stire