duminică, 18 august 2019

JUDEȚUL CONSTANȚA. Incendiu de proporții la Medgidia - peste 40 de persoane rămase fără acoperiș deasupra capului! GALERIE FOTO/VIDEO

Un incendiu violent a făcut scrum, în această dimineaţă, zece locuinţe din Medgidia. Flăcările au cuprins iniţial acoperişul unei case, însă din cauza vântului puternic, s-au extins la casele din vecinătate. Zeci de persoane au fost evacuate, iar pompierii s-au luptat mai bine de şapte ore cu focul. Incendiul ar fi pornit de la un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

De Andreea Bajdechi 9:00, 9 februarie 2018 669 vizite Eveniment

Incendiul a pornit în jurul orei șase dimineața într-un cartier de la marginea orașului Medgidia. Proprietarii s-au trezit cu un fum gros în jur și cu flăcări înalte. Vecinii au intrat și ei imediat în alertă.

O persoană a sunat la 112, iar în scurt timp, la fața locului, au sosit trei autospeciale. 43 de oameni au fost imediat evacuați.

Pentru că flăcările se extindeau rapid, alte cinci autospeciale au fost chemate în ajutor. În cele din urmă, după șapte ore, pompierii au reușit să învingă focul.  

Cu toate acestea, exista încă riscul reaprinderii, deoarece sub dărâmături existau focare mici de jar.

Panicați de faptul că ar putea rămâne pe drumuri, oamenii ale căror locuințe au fost afectate, i-au cerut ajutor primarului din Medgidia.  

Pagubele sunt semnificative. Au ars complet 10 case și tot ce a fost în jurul lor pe o suprafață de patru mii de metri pătrați. Din fericire, nu există victime. O singură persoană a suferit un atac de panică, dar a fost tratată la fața locului de un echipaj medical de la Ambulanță. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire