sîmbătă, 20 iulie 2019

JUDEȚUL CONSTANȚA. Angajata unei primării s-a ARUNCAT de pe un pod - femeia a murit la spital! FOTO

Tragedie în această dimineaţă în Medgidia. O femeie de 51 de ani s-a aruncat de pe podul rutier, în Canalul Dunăre - Marea Neagră. Gestul i-a fost fatal: deşi când a fost scoasă din apă mai era în viaţă, nu a mai trăit decât pentru foarte puțin timp. Apropiaţii ei spun că a recurs la acest gest cumplit pentru că suferea de o boală necruţătoare şi în ultima perioadă intrase în depresie.

Femeia era angajată la Serviciul Public de Impozite și Taxe al Primăriei Medgidia. Dimineață, a plecat spre birou, așa cum făcea deobicei. Nu a mai ajuns însă.

Șoferii care circulau pe podul rutier au văzut-o îngroziți cum a trecut de balustradă și s-a aruncat în gol, în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră. Au sunat speriați la 112 și s-au rugat ca femeia să mai fie în viață. 

Colegii săi din primăria Medgidia sunt în stare de șoc. Spun că femeia părea să fi intrat în depresie de când aflase că suferă de o boală fără leac, însă niciodată nu a dat de înțeles că ar vrea să se sinucidă. Lasă în urmă un copil care nu mai avea cui să spună de acum „mamă”.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.

VIDEO. Noi imagini cu fetița de la Baia de Aramă, după ce a ajuns la familia adoptivă: 'Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste'
De Neptun TV 23 iunie 2019

Familia adoptivă a fetiței de 8 ani a făcut, duminică, publice noi imagini, în încercarea de a demonstra celor care protestează în Baia de Aramă că fetița este bine.