marţi, 19 iunie 2018

JUDEȚUL CONSTANȚA. Șofer ÎNCARCERAT după ce a intrat cu duba într-un TIR - a fost solicitat elicopterul SMURD! GALERIE FOTO/VIDEO

Un accident grav a avut loc în urmă cu puțin timp, în satul Făclia din județul Constanța. Din primele informații se pare că șoferul unei dubițe nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în spatele unui TIR.

Impactul a fost atât de puternic încât partea din față a vehiculului a fost distrusă, iar bărbatul a rămas încarcerat. La fața locului au ajuns echipaje de Ambulanță și de la Descarcerare. Șoferul a fost scos de pompieri și a fost transportat cu ajutorul unui elicopter la Spitalul Județean Constanța.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestui accident.

 foto&video: Cornel Nistor

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Serviciile germane de informații, acuzate că ar fi SPIONAT ambasade și ministere de la Viena
De Mediafax 18 iunie 2018

Orice date obținute în Austria și care se află încă în posesia serviciilor de informații din Germania ar trebui șterse, a propus Kurz.

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!
De Neptun TV 13 iunie 2018

Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.