sîmbătă, 24 august 2019

Kanye West, cele mai multe nominalizări la premiile Grammy

Premiile Grammy își așteaptă câștigătorii. Însă până pe 12 februarie, când vor fi decernate trofeele, au fost anunțate nominalizările. Cele mai multe le are rapper-ul Kanye West. Acesta a fost nominalizat inclusiv la categoriile Cel mai bun Album și Cea mai buna Piesă. Printre favoriți se mai numără Adele și Bruno Mars, fiecare cu câte cu 6 nominalizări.

Pentru al patrulea an la rând, zeci de artiști au concertat, aseară, în Los Angeles, ca să sărbătorească nominalizările la premiile Grammy de anul viitor. Cântărețul de muzică R&B, Bruno Mars, a fost nominalizat la cateogria Piesa anului, cu melodia „Grenade”. Născut într-o familie de muzicieni din Hawaii, el a mai fost nominalizat la alte cinci categorii.

Însă cel care conduce topul nominalizărilor la premiile Grammy 2012 este Kanye West. El a fost nominalizat la șapte categorii, în timp ce artista britanică Adele se luptă cu rivali puternici la șase categorii. Dar gala Grammy de anul viitor va avea și surprize. Rihanna, Kesha si Lady GaGa nu au primit nominalizări la categoria Dance. Organizatorii ceremoniei s-au gândit să fie propuși artiști care nu sunt atât de cunoscuți publicului larg. Decernarea premiilor Grammy va avea loc pe 12 februarie, în Los Angeles. 

Comenteaza aceasta stire