miercuri, 17 iulie 2019

Katy Perry a concertat în capitala Germaniei

După ce a înregistrat un succes cu hiturile I Kissed A Girl, Hot N Cold și Waking Up In Vegas și a fost de două ori nominalizată la premiile Grammy - Katy Perry încearcă să facă valuri cu un nou single. Este vorba despre California Gurls. Piesa este inclusă pe albumul "Teenage dream", pe care artista l-a promovat aseară la Berlin.

 

Cântăreața de origine americană Katy Perry a sărbătorit la Berlin lansarea noului său album denumit Teenage dream. Artista a susținut un concert în capitala Germaniei la care au asistat mii de fani. Îmbrăcată într-o rochie sexy și foarte viu colorată, Perry a explicat de unde i-a venit inspirația atunci când a creat noul album.

 ‘Teenage Dream' este cel de-al treilea album lansat de Katy Perry. Acesta va fi promovat în întreaga Europă.  Artista a înregistrat un succes cu hiturile I Kissed A Girl, Hot N Cold și Waking Up In Vegas de pe albumul de debut din 2008 - One of the Boys, care s-a vândut în peste 5 milioane de exemplare în întreaga lume. Katy Perry a fost nominalizată de două ori la premiile Grammy.

 

Comenteaza aceasta stire