miercuri, 19 iunie 2019

La Zlatibor, ca acasă!

În inima Alpilor Dinarici, la 1000 de metri altitudine, Zlatiborul își deschide anual porțile pentru sute de mii de turiști și nu numai. Campionii României urcă în fiecare zi pe platoul de pe care se poate admira superba panoramă a stațiunii, dar nu pentru plimbare. Sus îi așteaptă muncile lui Hercule! Ion Crăciun și-a echipat elevii cu mingi. medicinale, așa ca să simtă efortul la maxim. Și asta în timp ce turiștii fac agrement. Cu promisiunea că al 6-lea titlu va fi urmat de un altul, băieții de la HCM nu se menajează, iar noii veniți, Ghionea și Hagiu, sunt primii, semn că s-au integrat deja. După aproape 2 săptămîni de cantonament montan, dorul de casă îi încearcă pe campioni. După o zi epuizantă, handbaliștii constănțeni se întorc pentru refacere la Hotel Mona, unde se simt deja ca acasă. Bună ziua, sunt Ivan Jevremovic, directorul hotelului Mona din Zlatibor, și mă folosesc de acest prilej pentru a ura bun venit echipei HCM Constanța. Le mulțumesc că sunt pentru al treilea an consecutiv la hotelul nostru și le urez mult succes în campionat și în Liga Campionilor. Pregătirea pentru noul sezon abia a început. HCM încheie sâmbătă cantonamentul din Serbia.

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.