marţi, 23 aprilie 2019

La Zlatibor, ca acasă!

În inima Alpilor Dinarici, la 1000 de metri altitudine, Zlatiborul își deschide anual porțile pentru sute de mii de turiști și nu numai. Campionii României urcă în fiecare zi pe platoul de pe care se poate admira superba panoramă a stațiunii, dar nu pentru plimbare. Sus îi așteaptă muncile lui Hercule! Ion Crăciun și-a echipat elevii cu mingi. medicinale, așa ca să simtă efortul la maxim. Și asta în timp ce turiștii fac agrement. Cu promisiunea că al 6-lea titlu va fi urmat de un altul, băieții de la HCM nu se menajează, iar noii veniți, Ghionea și Hagiu, sunt primii, semn că s-au integrat deja. După aproape 2 săptămîni de cantonament montan, dorul de casă îi încearcă pe campioni. După o zi epuizantă, handbaliștii constănțeni se întorc pentru refacere la Hotel Mona, unde se simt deja ca acasă. Bună ziua, sunt Ivan Jevremovic, directorul hotelului Mona din Zlatibor, și mă folosesc de acest prilej pentru a ura bun venit echipei HCM Constanța. Le mulțumesc că sunt pentru al treilea an consecutiv la hotelul nostru și le urez mult succes în campionat și în Liga Campionilor. Pregătirea pentru noul sezon abia a început. HCM încheie sâmbătă cantonamentul din Serbia.

Comenteaza aceasta stire

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.