duminică, 25 august 2019

Laureații fotbalului românesc

Campioana României Oțelul Galați a fost recompnesată aseară în cadrul Galei Fotbalului Românesc cu numai puțin de 4 premii . Fotbaliștii Sergiu Costin și Ionuț neagu au primit premiul pentru cel mai bun fundaș respective revelația anului , în vreme ce Marius Stan a fost desemnat cel mai bun conducător de club și Dorinel Munteanu –antrenorul anului.

Steaua București nu a punctat decât prin Ciprian Tătărușanu care a cîștigat premiul pentru  cel mai bun portar al anului.  Rapid București a fost recompensată și ea cu 4 premii . Pentru cea mai bună galerie, pentru cel mai bun stranier-Marcos Antonio și pentru cel mai bun mijlocaș și atacant , premii cîștigate de Ovidiu Herea și Daniel Pancu Cristian Balaj a fost desemant cel mai bun arbitru al anului, iar tehnicianul echipei Kuban Krasnodar, Dan Petrescu a primit premiul pentru reprezentarea fotbalului românesc în Europa

A XV-a ediție a Galei Fotbalului Românesc, organizată de Uniunea Națională a Antrenorilor de Fotbal, Clubul Sportiv al Jurnaliștilor și Asociația Fotbaliștilor Români s-a încheiat cu concursul Miss România.

Comenteaza aceasta stire