miercuri, 21 august 2019

Litoralul și-a luat 'la revedere' de la turiști cu reduceri și o vreme perfectă pentru plajă, în ultimul weekend al verii

Niciodată briza mării nu a fost mai plăcută ca la sfârşit de august pe litoral. Astăzi, termometrele au înregistrat 29 de grade Celsius, perfecte pentru o zi de plajă. Apa mării a fost prietenoasă cu turiştii, iar reducerile din finalul sezonului sunt mai ceva ca de black Friday. Cine a venit pe litoral în ultimul weekend de vară a avut zeci de motive să se simtă excelent la mare.

De Roxana Glăvan 20:12, 27 august 2017 173 vizite LITORAL

Pentru mulți turiști, să lenevești pe nisip, mângâiat de o briză perfectă și să te scalzi în apa mării înseamnă un sfârșit excelent de vară pe litoralul românesc. Astăzi, în aer au fost 29 de grade Celsius, iar apa mării a avut 24 de grade. Pentru mulți acesta a fost ultimul weekend la mare, însă pentru această turistă este primul de distracție pe nisipul litoralului românesc.

Și cum este sfârșit de vară, mulți au împrumutat conceptul Black Friday și au redus prețurile pe litoral.

Nici nu s-a încheiat vara, că salvamarii deja duc dorul litoralului, în ciuda multiplelor incidente cu care s-au confruntat.

Dacă nu v-ați potolit pofta de mare, nisip și soare, începutul de toamnă promite raze perfecte pe litoral. Vestea bună este că prețurile, de la 1 septembrie, vor scădea și mai mult. Așa că sunteți așteptați, peste câteva zile, în primul weekend de toamnă la mare. Bronzul, promit cei care au încercat în anii anteriori litoralul toamna, este de durată, iar marea mai frumoasă ca niciodată.

Comenteaza aceasta stire