duminică, 18 august 2019

'Little miss world': Primul concurs de miss pentru copii în România

'Little miss world': Primul concurs de miss pentru copii în România

Copiii secolului XXI sunt din ce în ce mai preocupați să arate bine, să fie frumoși. Așa că nu mai miră pe nimeni de ce se înscriu atât de mulți copii la concursurile de miss.

Iar anul viitor, în România se organizează pentru prima dată concursul "little miss world".

Au început înscrierile pentru primul concurs internațional de miss pentru copii organizat în România. Competiția este adresată celor care au între 4 și 14 ani și va avea loc pe 25 și 26 februarie 2017, scrie digi24.ro

"Am obținut licența pentru Little miss world pentru că Sara a câștigat locul I și trebuie să organizeze propria ediție a concursului la ea în țară", afirmă Cătălina Buzdun Rafaila, organizator eveniment.

Copiii care vor să câștige fac deja ședințe foto profesionale. Și-au propus să arate cât mai bine și să-i cucerească pe membrii juriului cu zâmbetul, atitudinea și talentul lor!

Psihologii cred că părinții trebuie să aibă grija cum îi fac pe copii să se simtă bine în pielea lor, să se placă așa cum sunt. Și, mai mult, să nu proiecteze asupra celor mici propriile dorințe.

"Părinții care vor anumite lucruri pentru copiii lor trebuie să diferențieze între propriile nevoi și cele ale copiilor", spune Jeni Chiriac, psiholog.

"Ceea ce eu constat la cea mai mare parte a copiilor astăzi este o foarte scăzută stimă de sine. Și stima de sine scăzută duce la căutarea unor trucuri care să reușească să-ți ofere stima de sine. Nu mă simt bine în pielea mea, dar dacă mă îmbrac frumos, dacă îmi arată părul foarte bine, am stima de sine ridicată", afirmă Urania Cremene, psiholog.

"Românii sunt foarte reticenți. Privesc concursurile de frumusețe foarte superficial. Nu e superficial. Avem actori, cântăreți, presă", spune Cătălina Buzdun Rafaila, organizator eveniment.

Totuși, copiii trebuie să rămână copii așa că, la concursul internațional de miss pentru cei mici sunt interzise machiajul, extensiile de păr sau tocurile.

"Trebuie să fie un copil dezghețat, cu atitudine, vesel. Frumusețea trebuie să fie pe ultimul loc", spune Cătălina Buzdun Rafaila, organizator eveniment.

Comenteaza aceasta stire