marţi, 18 septembrie 2018

LONDRA. Panică la un centru comercial din Stratford - mai mulți indivizi au stropit oamenii cu acid, cel puțin 8 răniți! GALERIE FOTO/VIDEO

LONDRA. Panică la un centru comercial din Stratford - mai mulți indivizi au stropit oamenii cu acid, cel puțin 8 răniți! GALERIE FOTO/VIDEO

Cel puțin opt persoane au fost rănite, aseară, în urma unor atacuri cu acid, comise în fața unui centru comercial din Londra, informează publicația The Telegraph.

Poliția a fost solicitată Aseară în zona Olympic Park / Stratford, în partea de est a Londrei, unde mai multe persoane fuseseră împroșcate cu o substanță toxică.

"Am fost chemați la Centrul comercial Westfield Stratford, unde s-a raportat că mai mulți indivizi au folosit o substanță toxică. Mai multe persoane au fost rănite în mai multe puncte din jurul centrului comercial", a declarat un purtător de cuvânt al Poliției metropolitane londoneze.

Conform unor surse, este vorba de un atac cu acid care a avut loc în cursul unei altercații între grupuri de indivizi.

Un reprezentant al serviciului de ambulanță a declarat că cinci persoane au primit îngrijiri la locul incidentului, iar trei au fost transportate la spital.

Un individ a fost reținut, anunță Poliția metropolitană, care precizează că incidentul nu este considerat de tip terorist, relatează cotidianul The Guardian.

"Atacul nu este considerat de tip terorist", a transmis Scotland Yard.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

URAGANUL FLORENCE. Cel puțin 12 morți, peste 800.000 de gospodării fără curent electric. Trump va ajunge în zonele afectate!
De Neptun TV 15 septembrie 2018

Cel puțin cinci persoane, inclusiv o mamă și copilul ei, au murit în Carolina de Nord, pe măsură ce furtuna tropicală Florence se deplasează încet prin Carolina de Nord și Carolina de Sud, au anunțat autoritățile locale, transmite postul CNN.

17 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001
De Neptun TV 11 septembrie 2018

Circa 3.000 de oameni și-au pierdut viața în atacurile din 11 septembrie, care încă mai modelează politica americană, cu toate că ele sunt mai puțin prezente în conștiința publică, la 17 ani de la producerea lor.

SUA, Franța, Germania și Canada susțin acuzațiile Londrei privind implicarea Rusiei în cazul Skripal
De Neptun TV 6 septembrie 2018

Premierul britanic Theresa May a indicat miercuri că operațiunea de contaminare a fostului spion rus cu un agent neurotoxic a fost efectuată de ofițeri din cadrul serviciului militar rus de informații (GRU).

Stare de urgență din cauza uraganului Gordon
De Neptun TV 5 septembrie 2018

Reprezentanții NHC au avertizat că uraganul reprezintă „o amenințare a vieții cetățenilor”.

INCENDIU DEVASTATOR. Luzia, cea mai veche fosilă umană, transformată în cenușă
De Neptun TV 4 septembrie 2018

O altă posibilă origine a incendiului ar fi un scurtcircuit, a adăugat Leitao.

ATAC ARMAT. Zece persoane, împușcate într-un ansamblu rezidențial. Trei sunt în stare critică
De Neptun TV 3 septembrie 2018

Oamenii au mers afară pentru a juca jocuri într-o zonă comună a ansamblului rezidențial în care se găsesc circa 100 de locuințe, a precizat poliția.

Marea Britanie se îndreaptă tot mai vizibil către un Brexit fără acord cu UE. Theresa May promite că nu va face niciun compromis
De Mediafax 2 septembrie 2018

Premierul a promis că nu va fi „presată” să ia nicio decizie contrară principiilor sale în timpul negocierilor.