marţi, 23 octombrie 2018

Lotul de tenis de masă se pregătește pentru Campionatul Mondial. Eliza Samara: 'Sperăm să facem față cu brio'

Loturile de tenis de masă ale României se pregătesc la Constanţa pentru Campionatele Mondiale pe echipe. Fetele sunt campioane europene şi visează să urce pe podium la competiţia din Suedia, de săptămâna viitoare.

Echipele de seniori ale României se antrenează la Sala Sporturilor din Constanța în vederea participării la Campionatele Mondiale de la Halmstad. La fete, Viorel Filimon se bazează pe Eliza Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs, Adina Diaconu și Irina Ciobanu.

Campioanele europene en titre vor evolua în grupă cu China Taipei, Coreea de Nord, Olanda, Polonia și Cehia, singura fără jucătoare asiatice naturalizate, alături de România.

Coreea de Nord și Taipei sunt medaliate cu bronz la ultimul Campionat Mondial. România speră să urce pe podium pentru prima dată după anul 2000.

La băieți, antrenorul Andrei Filimon mizează pe veteranul de 38 de ani Adrian Crișan, alături de Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs și juniorii Cristian Pletea și Rareș Șipoș.

Campionatele Mondiale pe echipe vor avea loc la Halmastad, în perioada 29 aprilie – 6 mai. 

Comenteaza aceasta stire

DOLIU în sportul românesc! Un renumit fotbalist a încetat din viață
De Neptun TV 21 octombrie 2018

Balaci a debutat la Universitatea Craiova în august 1973 și a a contribuit la primul titlu de campioană al echipei din Craiova. A câștigat trei titluri naționale și patru Cupe ale României și a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în două rânduri: 1981 și 1982. În prima ligă are 347 de meciuri și 84 de goluri, la Universitatea Craiova, FC Olt Scornicești și Dinamo București.

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor: 'Spatele meu nu este bine'!
De Neptun TV 18 octombrie 2018

Simona Halep nu a reușit să învingă lupta cu problemele la spate și a fost nevoită să se retragă și de la ultima competiție din acest an, Turneul Campioanelor.

Performanță uriașă! Echipa națională U21 a României s-a calificat la EURO 2019! Ianis Hagi: Am realizat ceva istoric
De Neptun TV 17 octombrie 2018

Echipa națională a României U21 s-a calificat la Campionatul European din 2019, după ce s-a impus cu 4-0 în fața naționalei Liechtenstienului U21 în ultimul meci din grupa 8 din preliminarii, terminând grupa pe primul loc cu 24 de puncte.

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.