sîmbătă, 25 mai 2019

Lotul de tenis de masă se pregătește pentru Campionatul Mondial. Eliza Samara: 'Sperăm să facem față cu brio'

Loturile de tenis de masă ale României se pregătesc la Constanţa pentru Campionatele Mondiale pe echipe. Fetele sunt campioane europene şi visează să urce pe podium la competiţia din Suedia, de săptămâna viitoare.

Echipele de seniori ale României se antrenează la Sala Sporturilor din Constanța în vederea participării la Campionatele Mondiale de la Halmstad. La fete, Viorel Filimon se bazează pe Eliza Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs, Adina Diaconu și Irina Ciobanu.

Campioanele europene en titre vor evolua în grupă cu China Taipei, Coreea de Nord, Olanda, Polonia și Cehia, singura fără jucătoare asiatice naturalizate, alături de România.

Coreea de Nord și Taipei sunt medaliate cu bronz la ultimul Campionat Mondial. România speră să urce pe podium pentru prima dată după anul 2000.

La băieți, antrenorul Andrei Filimon mizează pe veteranul de 38 de ani Adrian Crișan, alături de Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs și juniorii Cristian Pletea și Rareș Șipoș.

Campionatele Mondiale pe echipe vor avea loc la Halmastad, în perioada 29 aprilie – 6 mai. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, după ce a pierdut finala cu Kiki Bertens: 'Cred că am jucat greșit tot ce am jucat'
De Neptun TV 12 mai 2019

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep a declarat, sâmbătă seară, după ce a pierdut finala de la Madrid, că speră să mai aibă ocazia de a juca contra olandezei Kiki Bertens pentru că trebuie să-și ia revanșa.

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Madrid: 'Vreau să mă simt bine și să câștig'
De Neptun TV 10 mai 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în finala turneului WTA de la Madrid, după un meci disputat cu Belinda Bencic (Elveția; 18 WTA). Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-2; 6-7(2); 6-0.

Simona Halep, prima reacție la victoria care o readuce pe locul 2 WTA: 'Sunt încă pe antibiotice'
De Neptun TV 9 mai 2019

Parcursul execelnt al Simonei vine în ciuda faptului că este răcită și urmează un tratament pe bază de antibiotice.

Victorie FULGER la Madrid | Halep s-a calificat în sferturile turneului, după 6-0; 6-0 cu Kuzmova: Am dominat meciul, am simțit loviturile
De Mediafax 8 mai 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a declarat extrem de mulțumită de victoria de la Madrid, care a dus-o în sferturi. A fost, practic, un antrenament cu public pentru sportiva noastră.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Madrid
De Neptun TV 7 mai 2019

În optimile de finală, Simona Halep va da piept, în premieră, cu slovaca Viktoria Kuzmova (20 de ani, nr. 46 WTA).