vineri, 17 august 2018

Lotul de tenis de masă se pregătește pentru Campionatul Mondial. Eliza Samara: 'Sperăm să facem față cu brio'

Loturile de tenis de masă ale României se pregătesc la Constanţa pentru Campionatele Mondiale pe echipe. Fetele sunt campioane europene şi visează să urce pe podium la competiţia din Suedia, de săptămâna viitoare.

Echipele de seniori ale României se antrenează la Sala Sporturilor din Constanța în vederea participării la Campionatele Mondiale de la Halmstad. La fete, Viorel Filimon se bazează pe Eliza Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs, Adina Diaconu și Irina Ciobanu.

Campioanele europene en titre vor evolua în grupă cu China Taipei, Coreea de Nord, Olanda, Polonia și Cehia, singura fără jucătoare asiatice naturalizate, alături de România.

Coreea de Nord și Taipei sunt medaliate cu bronz la ultimul Campionat Mondial. România speră să urce pe podium pentru prima dată după anul 2000.

La băieți, antrenorul Andrei Filimon mizează pe veteranul de 38 de ani Adrian Crișan, alături de Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs și juniorii Cristian Pletea și Rareș Șipoș.

Campionatele Mondiale pe echipe vor avea loc la Halmastad, în perioada 29 aprilie – 6 mai. 

Comenteaza aceasta stire

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.