vineri, 19 iulie 2019

Lotul feminin de gimnastică al României se află într-un minicantonament la Constanța

Constanţa are parte, în aceste zile, de oaspeți de seamă. Lotul feminin de gimnastică al României se află într-un minicantonament de pregătire pe Litoral. De la întâlnirea cu Marea Neagră nu lipsesc Larisa Iordache sau Cătălina Ponor, dar nici proaspăta medaliată cu argint şi bronz la Jocurile Europene de la Baku, Andreea Iridon.

Drumul spre Rio trece prin Constanța. Revenit în țară doar de câteva zile după experiența de la Baku, de la Jocurile Europene, lotul feminin de gimnastică a României se află pentru 5 zile pe Litoralul românesc.

Aflată de două luni în pregătire cu lotul național, Cătălina Ponor a fost emoționată la întâlnirea cu sala din Constanța. 

La chiar primul antrenament din sala Tomis, Larisa Iordache a remarcat unul dintre tablourile cu Cătălina Ponor.

Obiectivul principal al elevelor lui Lucian Sandu este calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Pentru a ajunge anul viitor în Brazilia, sportivele noastre trebuie să obțină un rezultat pozitiv la Mondialele din toamnă, de la Glasgow.

Alături de Cătălina Ponor și Larisa Iordache, din lotul României mai fac parte Laura Jurca, Silvia Zarzu, Andreea Munteanu, Ana Maria Ocolișan, Ștefania Stănilă, Dora Vulcan dar și dubla medaliată cu argint și bronz la Jocurile Europene de la Baku, Andreea Iridon.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.