marţi, 23 aprilie 2019

Lotul feminin de gimnastică al României se află într-un minicantonament la Constanța

Constanţa are parte, în aceste zile, de oaspeți de seamă. Lotul feminin de gimnastică al României se află într-un minicantonament de pregătire pe Litoral. De la întâlnirea cu Marea Neagră nu lipsesc Larisa Iordache sau Cătălina Ponor, dar nici proaspăta medaliată cu argint şi bronz la Jocurile Europene de la Baku, Andreea Iridon.

Drumul spre Rio trece prin Constanța. Revenit în țară doar de câteva zile după experiența de la Baku, de la Jocurile Europene, lotul feminin de gimnastică a României se află pentru 5 zile pe Litoralul românesc.

Aflată de două luni în pregătire cu lotul național, Cătălina Ponor a fost emoționată la întâlnirea cu sala din Constanța. 

La chiar primul antrenament din sala Tomis, Larisa Iordache a remarcat unul dintre tablourile cu Cătălina Ponor.

Obiectivul principal al elevelor lui Lucian Sandu este calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Pentru a ajunge anul viitor în Brazilia, sportivele noastre trebuie să obțină un rezultat pozitiv la Mondialele din toamnă, de la Glasgow.

Alături de Cătălina Ponor și Larisa Iordache, din lotul României mai fac parte Laura Jurca, Silvia Zarzu, Andreea Munteanu, Ana Maria Ocolișan, Ștefania Stănilă, Dora Vulcan dar și dubla medaliată cu argint și bronz la Jocurile Europene de la Baku, Andreea Iridon.

Comenteaza aceasta stire

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.