joi, 22 august 2019

Louis Vuitton a făcut deliciul ultimei seri a Săptămânii Modei de la Paris

Corsete, blană, cizme de cauciuc și cătușe. Sunt ingredientele picante la care a apelat designerul Mark Jacobs în cea mai recentă colecție a sa pentru casa Louis Vuitton. Modelele cochete au defilat pentru Vuitton în ultima zi a Săptămânii Modei de la Paris.

 

Colecția toamnă-iarnă 2011-2012 a fost prezentată într-un decor ce imita un vechi hotel parizian. Modelele au apărut pe podium ieșind din lifturi vintage de tip cușcă. Designerul Marc Jacobs a pus accent pe silueta femeii, dar și pe senzualitatea pe care o poate emana aceasta. Accesoriile recomandate de casa de modă Louis Vuitton au fost cizmele cauciucate sau din piele, mănușile, gențile sub formă de plic, corsetele și jachetele din blană.

Cea care a fost invitată să încheie ultima colecție prezentată la Săptămâna Modei de la Paris a fost Kate Moss. Modelul britanic de top, care s-a retras de pe catwalk în 2004, a defilat cu o țigară în mână, într-un sacou negru din dantelă și blană. Alte manechine veterane invitate să prezinte pentru Louis Vuitton au fost Naomi Campbell, Stella Tennant și Amber Valetta.

Comenteaza aceasta stire