sîmbătă, 23 februarie 2019

'Love Actually', unul dintre cele mai îndrăgite filme romantice din lume, revine după 14 ani!

'Love Actually', unul dintre cele mai îndrăgite filme romantice din lume, revine după 14 ani!

'Love Actually' este unul dintre cele mai îndrăgite filme romantice britanice din ultimele două decenii. La 14 ani de la lansare, actorii s-au întors pe platourile de filmare pentru o scurtă continuare.

Cu ocazia acestui sequel, care va dura doar 10 minute, fanii filmului îi vor vedea  din nou pe Hugh Grant, Colin Firth și Keira Knightley.

De asemenea, va fi interesant de urmărit cum au evoluat cuplurile din film în acești 14 ani. Noua producție va fi lansată mâine.

Comenteaza aceasta stire

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.