joi, 18 iulie 2019

Luis Suarez vrea să plece de la Liverpool

Luis Suarez vrea să plece de la Liverpool

Luis Suarez a declarat la un post de televiziune uruguayan că vrea să plece de la Liverpool și i-a înfuriat la culme pe șefii săi! Anunțul nu le-a picat deloc bine patronilor americani ai lui Liverpool, care i-au transmis lui Suarez că nu îl lasă să plece.

Uruguayanul mai are trei ani de contract cu Liverpool, însă cluburile interesate îi pot activa clauza de reziliere de 50 de milioane de euro. Real Madrid caută un atacant de clasă mondială, iar surse din cadrul clubului au declarat că „albii” monitorizează îndeaproape situația lui Suarez și sunt pregătiți oricând să îi achite clauza de reziliere!

 

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.