duminică, 25 august 2019

Lumină și culoare la New York

Au simțit sărbătorile de iarnă mai aproape. Mii de new york-ezi, dar și turiști au luat parte la aprinderea bradului de Crăciun de la Rockefeller Center. La eveniment au luat parte și artiști, care au cântat colinde lângă pomul împodobit cu 30 de mii de beculețe ecologice.

Ceremonia aprinderii bradului de Crăciun imens din fața Rockefeller Center a debutat cu mai multe colinde cantata de Sheryl Crow, Jessica Simpson și Josh Groban în fața a mii de oameni. Tradiția a fost respectată și în acest an, astfel că mii de new-york-ezi, dar și turiști veniți să simtă deja atmosfera de sărbătoare au luat parte la un spectacol plin de lumină și culoare. Alături de primarul Michael Bloomberg, ei au numărat ultimele secunde până la punerea în funcțiune a instalației gigantice.

În mod simbolic, aprinderea pomului de Crăciun marchează deschiderea sezonului de sărbători în New York. Înalt de aproape 30 de metri, bradul de la Rockeffeller Center a fost împodobit cu aproximativ 30 de mii de beculețe ecologice.

Comenteaza aceasta stire