luni, 26 august 2019

Maestrul Nicolae Voiculeț revine la Constanța - recital de excepție susținut în anul Centenarului!

De Roxana Glăvan 21:27, 17 octombrie 2018 131 vizite Social

Artistul Nicolae Voiculeț revine la Constanța pentru a susține încă un concert extraordinar la finele acestei luni. Acompaniat de orchestra sa, naiul lui Voiculeț  îi va însufleți pe constănțeni într-un recital de excepție susținut în anul Centenarului. Spectacolul va avea loc într-o locație selectă de la ieșire din orașul Constanța. 

"Pe 26 octombrie, la ora 19:30, ne-am gândit să aducem un artist de excepție, pe maestrul Nicolae Voiculeț. Este un concert de nai și însoțit de taraful lui, sub egida celor 100 de ani de la Marea Unire, sub egida centenarului. Este un concert deosebit  la care îi invităm pe toți constănțenii și pe toată lumea care vrea să vadă ceva de calitate. Biletele se vor achiziționa de la restaurant, prețul e undeva la 100 de lei de persoană", a declarat Bogdan Vârvorea, administrator En Provence.

 Este pentru a doua oară când artistul vine la malul mării pentru a le cânta constănțenilor. Prima dată a făcut-o de Ziua Drapelului, în luna iunie. Oameni de toate vârstele s-au bucurat de repertoriul românesc interpretat cu măiestrie de artist în aer liber, în Piața Ovidiu. De data aceasta, concertul este programat într-o locație de excepție, pe malul lacului Siutghiol, căreia i-au mai trecut pragul mai mulți mari artiști ai Românei, printre care se numără și Horațiu Mălăele. 

Nicolae Voiculeț a cântat pe cele mai mari scene ale lumii, alături de artiști celebri. A făcut cunoscută țara și folclorul românesc peste hotare, iar acum, în anul centenarului, și-a programat un turneu în întreaga Românie. Punctul de pornire a fost în luna iunie Constanța, iar acum revine cu drag să le cânte constănțenilor.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire