luni, 24 septembrie 2018

Magie la All Star Game! Baschetbaliștii constănțeni și invitații lor au făcut spectacol în Sala Sporturilor

Spectacolul a fost cuvântul de marţi seară, la cea de-a 4-a ediţie a All Star Game, meciul vedetelor din Liga de Baschet Amator a Constanţei. Americanul Jeremi Booth a făcut show pe teren, împreună cu coechipierii de la Baschet Club Athletic, dar şi alături de suporteri. Evenimentul a avut şi un scop caritabil. Spectatorii s-au transformat în mesagerii lui Moş Crăciun şi au adus jucării pentru copiii nevoiaşi.

A fost un show marca NBA marți seară la Sala Sporturilor. Lanternele telefoanelor mobile s-au aprins pentru a crea o atmosferă de basm. Magia sărbătorilor a făcut minuni. Transformați în mesagerii lui Moș Crăciun, spectatorii au aruncat pe teren zeci de jucării, și au strâns cărți, dulciuri sau hăinuțe pentru copiii nevoiași. Mariana Solomon, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, a dat startul meciului dintre Delfinii și Pescărușii.

Alături de jucătorii din Liga de Baschet Amator, Delfinii i-au avut pe Miloș, Bercea și antrenorul Alex Olteanu, de la Athletic, alături de veteranul Mihai Gheorghiade, fostul jucător al Farului, în timp ce la Pescăruși au evoluat Takacs-Sixt, Unitu și Bursuc de la Athletic, și George Mircioi, antrenorul juniorilor de la CSȘ1 Athletic. Americanul Jeremi Booth a jucat în ambele echipe și a fost show-man-ul așteptat de toată lumea.

Fostul mare pugilist Ionuț Gheorghe, medaliat cu bronz olimpic la Atena, a răspuns invitației organizatorilor și a intrat pe teren. Mănușile de box au ajuns la Alex Unitu, care a oferit câteva momente savuroase încercând să controleze mingea. Vedetele au fost însă și handbalistele de la CSU Neptun Andreea Pintilie, Andreea Ciucanu, Ana Bratu și Diana Mada, care au intrat în jocul baschetbaliștilor, dar și Branko Angelovski, de la Dobrogea Sud, care s-a descurcat destul de bine și a marcat câteva coșuri.

Delfinii au câștigat cu 91-85, dar toată lumea a sărbătorit la final. 

După ce i-a filmat pe spectatori în tribune în timp ce cântau, Jeremi Booth a fost asaltat de copii. Americanul venit în vară la Athletic Constanța este deja idolul puștilor îndrăgostiți de baschet. După meci a stat minute bune alături de cei mici, iar cel mai norocos și mai îndemânatic a primit maioul cu care a jucat Booth.

 

 

 

 

 

 

 

Comenteaza aceasta stire

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.

Horia Tecău a revenit în forță după accidentare! Constănțeanul, campion la Winston Salem!
De Neptun TV 25 august 2018

Veste bună dinspre Horia Tecău (33 de ani, 15 ATP, la dublu). Constănțeanul a câștigat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer (37 de ani, 9 ATP, la dublu) primul trofeu de la revenirea în circuit, la Winston Salem, în Statele Unite ale Americii, competiție la care triumfase și în 2017.