marţi, 20 august 2019

Magie la All Star Game! Baschetbaliștii constănțeni și invitații lor au făcut spectacol în Sala Sporturilor

Spectacolul a fost cuvântul de marţi seară, la cea de-a 4-a ediţie a All Star Game, meciul vedetelor din Liga de Baschet Amator a Constanţei. Americanul Jeremi Booth a făcut show pe teren, împreună cu coechipierii de la Baschet Club Athletic, dar şi alături de suporteri. Evenimentul a avut şi un scop caritabil. Spectatorii s-au transformat în mesagerii lui Moş Crăciun şi au adus jucării pentru copiii nevoiaşi.

A fost un show marca NBA marți seară la Sala Sporturilor. Lanternele telefoanelor mobile s-au aprins pentru a crea o atmosferă de basm. Magia sărbătorilor a făcut minuni. Transformați în mesagerii lui Moș Crăciun, spectatorii au aruncat pe teren zeci de jucării, și au strâns cărți, dulciuri sau hăinuțe pentru copiii nevoiași. Mariana Solomon, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, a dat startul meciului dintre Delfinii și Pescărușii.

Alături de jucătorii din Liga de Baschet Amator, Delfinii i-au avut pe Miloș, Bercea și antrenorul Alex Olteanu, de la Athletic, alături de veteranul Mihai Gheorghiade, fostul jucător al Farului, în timp ce la Pescăruși au evoluat Takacs-Sixt, Unitu și Bursuc de la Athletic, și George Mircioi, antrenorul juniorilor de la CSȘ1 Athletic. Americanul Jeremi Booth a jucat în ambele echipe și a fost show-man-ul așteptat de toată lumea.

Fostul mare pugilist Ionuț Gheorghe, medaliat cu bronz olimpic la Atena, a răspuns invitației organizatorilor și a intrat pe teren. Mănușile de box au ajuns la Alex Unitu, care a oferit câteva momente savuroase încercând să controleze mingea. Vedetele au fost însă și handbalistele de la CSU Neptun Andreea Pintilie, Andreea Ciucanu, Ana Bratu și Diana Mada, care au intrat în jocul baschetbaliștilor, dar și Branko Angelovski, de la Dobrogea Sud, care s-a descurcat destul de bine și a marcat câteva coșuri.

Delfinii au câștigat cu 91-85, dar toată lumea a sărbătorit la final. 

După ce i-a filmat pe spectatori în tribune în timp ce cântau, Jeremi Booth a fost asaltat de copii. Americanul venit în vară la Athletic Constanța este deja idolul puștilor îndrăgostiți de baschet. După meci a stat minute bune alături de cei mici, iar cel mai norocos și mai îndemânatic a primit maioul cu care a jucat Booth.

 

 

 

 

 

 

 

Comenteaza aceasta stire