sîmbătă, 23 februarie 2019

Magie și fantezie la superlativ. A început Carnavalul de la Veneția!

Unul dintre cele mai populare evenimente din lume, carnavalul de la Veneţia a început ieri. Faimoasele canale veneţiene au fost împânzite de turişti, iar magia şi fantezia a pus stăpânire pe micul oraş lacustru. De frica unor atentate teroriste autorităţile au mărit considerabil măsurile de securitate.

Magie pe canalele venețiene. Un spectacol nocturn fantastic a deschis în acest an faimosul carnaval de la Veneția.

Oamenii nu știau încotro să își îndrepte privirile, spre balonul cu aer cald ce purta pe cer un acrobat sau spre ambarcațiunile de unde, pe ritmurile muzicii, țâșneau spre mulțime o multitudine de lumini și culori.

Anul acesta, carnavalul are loc în condiții sporite de securitate, ca urmare a atacurilor teroriste din Franța și a agresiunilor sexuale de la Koln, din noaptea de Anul Nou. Chiar și așa turiștii s-au înghesuit să vadă spectacolul de sunet și culoare.

Pentru a nu strica buna dispoziție sau aspectul orașului, autoritățile au optat pentru mărirea numărului de polițiști sub acoperire. Carnavalul se încheie pe 9 februarie.

Comenteaza aceasta stire

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.