vineri, 19 aprilie 2019

O mamă din SUA găsită vinovată de moartea fiului său pentru că traversaseră prin loc nepermis

O mamă din SUA găsită vinovată de moartea fiului său pentru că traversaseră prin loc nepermis

O femeie de 30 de ani, din Statele Unite a fost găsită vinovată de uciderea fiului său, după ce copilul a fost lovit de o mașină, în timp ce traversau strada prin loc nepermis. Raquel Nelson a primit, până la urmă, o pedeapsă de 12 luni cu suspendare. Și asta numai după ce cazul a stârnit reacții puternice peste ocean. În luna aprilie a anului trecut, fiul femeii a murit lovit de o camionetă în orașul Marietta, aflat la nord de Atlanta. Băiețelul se smulsese din mana mamei lui, în timp ce traversau prin loc nepermis o șosea, aflată între stația de autobuz și casa unde locuiau. În același accident au fost lovite atât femeia, cât și fiica ei mai mică. Șoferul mașinii a fugit de la locul tragediei, însă a fost prins și condamnat la șase luni de închisoare. Avocatul femeii a declarat că acesta consumase alcool și medicamente în noaptea accidentului. Sally Flocks, membră a grupului Pedestrians Educating Drivers on Safety, a spus că acest caz a dezvăluit lipsa de considerație pentru pietoni într-un stat cu o cultură a mașinii foarte pronunțată.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Proteste violente în Irlanda de Nord: O tânără jurnalistă a murit în urma unui 'incident de natură teroristă'
De Neptun TV 19 aprilie 2019

Incidentul a avut loc în urma unei serii de percheziții efectuate de autorități în cartierul Creggan. Disidenții Republicani sunt considerați vinovați pentru moartea femeii. Polițiștii au fost ținta unui atac cu sticle cu petrol.

Primele IMAGINI din interiorul Catedralei Notre-Dame după incendiul devastator: Altarul și crucea, neatinse de flăcări
De Mediafax 16 aprilie 2019

Liderul popurului francez a lăudat „curajul” și „profesionalismul” pompierilor, aceștia reușind să salveze fațada edificiului și două turnuri importante.

Parlamentul britanic a votat: Brexitul a fost AMÂNAT până pe 30 iunie
De Neptun TV 9 aprilie 2019

Discuțiile cu opoziția laburistă pentru a încerca ieșirea din impasul Brexitului vor fi reluate după summitul UE de miercuri, a anunțat între timp guvernul britanic, dând de înțeles că dialogul nu s-a soldat încă cu un acord, potrivit France Presse.

PERICOL de RĂZBOI: Rusia a activat navele de atac și sistemele de rachetă, din cauza exercițiului NATO la care participă și România, în Marea Neagră
De Neptun TV 8 aprilie 2019

Navele de recunoaștere, navele de atac și sistemele de rachete de pe litoralul rus al Mării Negre au fost plasate în misiune, informează agenția de presă Tass și postul Russia Today.

Theresa May cere Consiliului European amânarea Brexit până pe 30 iunie
De Neptun TV 5 aprilie 2019

May a afirmat că dacă un acord va fi aprobat până la această, Marea Britanie va propune ca extinderea Brexitului să se încheie mai devreme.

Demisia Theresei May, cerută de propriul partid
De Neptun TV 22 martie 2019

Premierul a refuzat însă cererea colegilor din partid, iar ulterior, după încă un vot semnificativ pierdut în Parlament, a avut o ieșire extrem de dură la adresa deputaților.