miercuri, 26 iunie 2019

O mamă din SUA găsită vinovată de moartea fiului său pentru că traversaseră prin loc nepermis

O mamă din SUA găsită vinovată de moartea fiului său pentru că traversaseră prin loc nepermis

O femeie de 30 de ani, din Statele Unite a fost găsită vinovată de uciderea fiului său, după ce copilul a fost lovit de o mașină, în timp ce traversau strada prin loc nepermis. Raquel Nelson a primit, până la urmă, o pedeapsă de 12 luni cu suspendare. Și asta numai după ce cazul a stârnit reacții puternice peste ocean. În luna aprilie a anului trecut, fiul femeii a murit lovit de o camionetă în orașul Marietta, aflat la nord de Atlanta. Băiețelul se smulsese din mana mamei lui, în timp ce traversau prin loc nepermis o șosea, aflată între stația de autobuz și casa unde locuiau. În același accident au fost lovite atât femeia, cât și fiica ei mai mică. Șoferul mașinii a fugit de la locul tragediei, însă a fost prins și condamnat la șase luni de închisoare. Avocatul femeii a declarat că acesta consumase alcool și medicamente în noaptea accidentului. Sally Flocks, membră a grupului Pedestrians Educating Drivers on Safety, a spus că acest caz a dezvăluit lipsa de considerație pentru pietoni într-un stat cu o cultură a mașinii foarte pronunțată.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.