luni, 21 august 2017

Mamă UMILITĂ pentru că a vrut să alăpteze în holul unui hotel: 'Aici nu este cârciumă.... mergeti să alăptați la toaletă'

Mamă UMILITĂ pentru că a vrut să alăpteze în holul unui hotel: 'Aici nu este cârciumă.... mergeti să alăptați la toaletă'

O mamă care a încercat să-și alăpteze copilul a avut parte de o experiență neplăcută după ce angajații unui hotel au fost revoltați de gestul femeii.

Loredana a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care povestește întreaga întâmplare, postarea acesteia fiind distribuită de peste 400 de ori în doar 20 de ore.

"Hotel Ramada din Cluj-Napoca nu permite alaptatul in holul hotelului!! Pentru ca eu si o alta mămica, invitate la o nunta ce avea loc acolo, am îndrăznit sa alaptam, am avut parte de următorul răspuns din partea a 2 angajați: 'Aici nu este cârciuma de alaptat! Mergeti sa alăptați la toaleta sau va luați cameră pentru ca deranjati clienți hotelului. Daca nu va convine de ce nu ati lăsat copiii acasa'. Cand am inceput sa ripostam am fost amenințați cu security", a scris tânăra mămică.

Comenteaza aceasta stire

Alocații de peste 400 de lei pentru copii - ce condiții trebuie să îndeplinească și cum vor fi virați banii
De Neptun TV 18 august 2017

Un proiect de lege trimis deja în Parlament vizează creșterea alocațiilor pentru copii la 100 de euro lunar, aproximativ 450 lei. Condiția ar fi, însă, ca școlarii să nu aibă deloc absențe la școală, iar cei mai mici să meargă la grădinițe.

Proiectul de lege privind vaccinarea populației a fost adoptat de Guvern
De Neptun TV 9 august 2017

Proiectul de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România a fost adoptat, miercuri, de Guvern, potrivit unui comunicat de presă al Executivului, remis miercuri MEDIAFAX.

Indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi PLAFONATE la 1800 de euro!
De Neptun TV 31 iulie 2017

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a anunțat, aseară, că indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro. Ea a menționat că în maximum două săptămâni va fi finalizat un proiect de OUG în acest sens.

Părinții care REFUZĂ să-și vaccineze copiii riscă AMENZI care pot ajunge la 10.000 de lei! Forma finală a proiectului Legii vaccinării
De Neptun TV 29 iulie 2017

Părinții care refuză să-și vaccineze copiii după ce vor fi informați despre riscuri vor primi avertismente și apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei!