vineri, 18 ianuarie 2019

Mamaia găzduiește în acest weekend Maratonul Nisipului! Peste 1.200 de oameni s-au înscris deja în cursă - VIDEO

Duminică, Mamaia va găzdui Maratonul Nisipului, competiţie ce îşi propune să promoveze sportul de masă, dar şi litoralul românesc la nivel internaţional. Peste 1200 de oameni s-au înscris deja la cea de-a patra ediţie. Participanţii vor alerga şi pentru o cauză nobilă: scăderea mortalităţii infantile neonatale, care a atins cote alarmante în Constanţa.

Sub sloganul “Încetează să mai fabrici scuze, pur și simplu aleargă!”, organizatorii Maratonul Nisipului invită iubitorii de mișcare să facă sport, individual, dar și în familie.

De la 130 de concurenți la ediția inaugurală, singurul maraton din Europa desfășurat integral pe nisip a ajuns la peste 1200 de participanți, dintre care 120 în proba de maraton.

Primul start general se va da la ora 10.00, din Piațeta Perla, pentru probele competitive, de 10km, semimaraton și maraton. Se va alerga pe plajă până la tabăra Năvodari și retur, în funcție de probă. Recordurile vor fi recompensate cu câte 500 de lei.

120 de echipe s-au înscris până acum la proba Family Run, al cărei start va avea loc la ora 12.00. Toate încasările vor fi donate proiectului social inițiat de Asociația Dăruiește Aripi, destinat scăderii mortalității infantile neonatale din Constanța.

Organizatorii anunță premii substanțiale, la toate categoriile, în valoare totală de 26.600 lei.

Comenteaza aceasta stire