marţi, 20 august 2019

Mamaia, stațiunea unde ziua nu se încheie odată cu lăsarea întunericului

Sunt semne clare că distracția are din ce în ce mai mulți adepți pe litoral. Se vede cu ochiul liber după aglomerația de la terase, din cluburi sau de pe faleza din Mamaia.

Turiștii au de unde alege: ziua la plajă, seara la o plimbare romantică pe faleză, iar noaptea la maratonul cluburilor. Zbănțuiala se termină în zori, când urmează o nouă repriză de bronz la nisip.

La mijlocul lunii iunie, când soarele devine mai puternic și încinge mai tare nisipul auriu, curtat de valurile mării din ce în ce mai calde, alegerea turiștilor de pretutindeni a fost una ușoară: litoralul.

Dacă ziua a fost rezervată statului la plajă, după apusul soarelui a venit vremea ieșitului la terase sau la plimbare pe faleză.

Seara trecută, turiștii din Mamaia au găsit destule metode de a se relaxa. Prima opțiune a fost briza plăcută mării, apoi terasele au devenit arhipline.

Printre cei puși pe distracție există o regulă: ziua nu se încheie odată cu lăsarea întunericului. De fapt, abia atunci încep adevăratele petreceri. Agitația din timpul zilei s-a mutat noaptea trecută în cluburi.

Tinerii și-au spus că distracția trebuie să se termine în zorii zilei.

Comenteaza aceasta stire