miercuri, 21 august 2019

Mămicile au împărțit cadouri copiilor internați la Spitalul Județean Constanța

'Zâmbeşte copile' este deviza după care se ghidează mai multe mămici din Constanţa care vor să aducă un zâmbet pe faţa micuţilor aflaţi în suferinţă. Au pus mână de la mână şi au cumpărat dulciuri, biberoane, fructe dar şi jucării pe care le-au donat Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Constanţa. Spun că nu vor să se oprească aici, aşa că au creat şi pagina de facebook 'Zâmbeşte Copile'.

Cu mașina plină de cadouri, mămicile constănțene și-au dat întâlnire la Spitalul Județean Constanța.

Au vrut să aducă un zâmbet pe fața copiilor internați în Secția de Pediatrie, așa că au strâns bani și au cumpărat biberoane, dulciuri, fructe și multe alte lucruri utile micuților. În plus, toate jucăriile și hăinuțele pe care nu le mai folosesc, le-au donat copiilor internați.

Pentru că unitatea este în carantină, mămicile nu au putut ajunge la copii, iar darurile au fost împărțite de cadrele medicale.

Mămicile care au adus un zâmbet pe fața micuților spun că nu se opresc aici.

"Vreau să fac poze profesionale, copiilor, mămicilor, iar banii care se vor strange îi vom dona spitalului sau unui orfelinat. Suntem acum un grup foarte mic de mămici. Ne-am întâlnit în parc și am zis să ajutăm copilașii",  a declarat Carmen Răducu.

În plus, mămicile au înființat și pagina de facebook 'Zâmbește Copile' unde să-și continue proiectul.

Comenteaza aceasta stire