miercuri, 19 iunie 2019

Maraton pentru viață! Peste 1000 de oameni vor alerga duminică, în Mamaia, la Maratonul Nisipurilor

Iubitorii de mişcare vor participa duminică la cea de-a treia ediţie a Maratonului Nisipului, pe plaja din Mamaia. Concurenţii vor alerga pentru o cauză nobilă: scăderea ratei mortalităţii infantile.

Maraton pentru viață! Peste 1000 de oameni vor alerga duminică, în Mamaia, la Maratonul Nisipurilor

Maratonului Nisipului se bucură de o participare record. Succesul edițiilor anterioare i-a atras pe iubitorii de sport din țară și străinătate către această competiție desfășurată integral pe nisip.

”Dacă la început toată lumea ne spunea că este imposibil să alergi maratonul pe nisip, că va fi greu și că vor abandona, iată că acum peste 1000 de oameni au renunțat la orice scuză și au hotărât să ni se alăture la acest eveniment sportiv deosebit”, spune Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive  SanaSport.

Prin proiectul social “Dăruiește primul zâmbet”, inițiat de Asociația ”Dăruiește Aripi”, fondurile strânse vor fi folosite pentru a preveni mortalitatea infantilă neonatală, care a atins cote alarmante în Constanța.

”SanaSport a ales să se implice în demararea proiectului nostru, reconstrucția și modernizarea secției de terapie intensivă nou-născuți și compartimentul de prematuri, care ajută mai mulți copii deodată și pe termen lung”, a declarat Alina Vasea, președintele Asociației ”Dăruiește Aripi”.

Competiția organizată deAsociația Sportivă SanaSport și Radio Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret și Primăria Constanța, propune trei probe competitive, pe distanțe de 42, 21 și 10 kilometri, și crosul Family Run, de 1 km, destinat părinților și copiilor. Premiile totale vor depăși 26.000 de lei.

”Maratonul Nisipului a devenit a doua mare competiție de la Constanța, după triatlonul tradițional din luna septembrie. Cred că este cea mai mare competiție destinată sportului pentru toți și amatorilor de mișcare”, a afirmat Mihai Orzan, consilier DJST.

Startul Maratonului Nisipului se dă duminică, la ora 10.00, în stațiunea Mamaia.

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.