marţi, 26 martie 2019

Maraton pentru viață! Peste 1000 de oameni vor alerga duminică, în Mamaia, la Maratonul Nisipurilor

Iubitorii de mişcare vor participa duminică la cea de-a treia ediţie a Maratonului Nisipului, pe plaja din Mamaia. Concurenţii vor alerga pentru o cauză nobilă: scăderea ratei mortalităţii infantile.

Maraton pentru viață! Peste 1000 de oameni vor alerga duminică, în Mamaia, la Maratonul Nisipurilor

Maratonului Nisipului se bucură de o participare record. Succesul edițiilor anterioare i-a atras pe iubitorii de sport din țară și străinătate către această competiție desfășurată integral pe nisip.

”Dacă la început toată lumea ne spunea că este imposibil să alergi maratonul pe nisip, că va fi greu și că vor abandona, iată că acum peste 1000 de oameni au renunțat la orice scuză și au hotărât să ni se alăture la acest eveniment sportiv deosebit”, spune Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive  SanaSport.

Prin proiectul social “Dăruiește primul zâmbet”, inițiat de Asociația ”Dăruiește Aripi”, fondurile strânse vor fi folosite pentru a preveni mortalitatea infantilă neonatală, care a atins cote alarmante în Constanța.

”SanaSport a ales să se implice în demararea proiectului nostru, reconstrucția și modernizarea secției de terapie intensivă nou-născuți și compartimentul de prematuri, care ajută mai mulți copii deodată și pe termen lung”, a declarat Alina Vasea, președintele Asociației ”Dăruiește Aripi”.

Competiția organizată deAsociația Sportivă SanaSport și Radio Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret și Primăria Constanța, propune trei probe competitive, pe distanțe de 42, 21 și 10 kilometri, și crosul Family Run, de 1 km, destinat părinților și copiilor. Premiile totale vor depăși 26.000 de lei.

”Maratonul Nisipului a devenit a doua mare competiție de la Constanța, după triatlonul tradițional din luna septembrie. Cred că este cea mai mare competiție destinată sportului pentru toți și amatorilor de mișcare”, a afirmat Mihai Orzan, consilier DJST.

Startul Maratonului Nisipului se dă duminică, la ora 10.00, în stațiunea Mamaia.

Comenteaza aceasta stire

'Bianca Andreescu tocmai a scris istorie'. Premierul Canadei, Nadia Comăneci și Darren Cahill, printre primii care au felicitat-o pe jucătoarea de tenis
De Neptun TV 18 martie 2019

„Bravo, doamnelor. O finală de neuitat. Felicitări, Bianca. Primul loc 1 dintre multele care vor urma”, a scris pe Twitter fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill.

Simona Halep, după eliminarea de la Indian Wells: După mult timp, am plâns în vestiar
De Neptun TV 13 martie 2019

Simona Halep a părăsit Indian Wells în optimi, după eșecul cu Marketa Vondrousova, scor 2-6, 6-3, 2-6, iar la conferința de presă a încercat să explice rezultatul care a surprins pe toată lumea.

Simona Halep, după victoria de la Indian Wells: Dacă nu renunți niciodată, atunci poți reuși orice
De Neptun TV 9 martie 2019

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a transmis un mesaj femeilor după calificarea în turul trei al turneului de la Indian Wells, precizând că "nu doar bărbații pot face lucruri mărețe", ci și femeile pot realiza orice.

Simona Halep debutează vineri la Indian Wells, împotriva unei sportive din Cehia
De Neptun TV 7 martie 2019

Numărul doi mondial a povestit că în ziua cu unul dintre meciurile de la Dubai, când i-a sunat alarma la ora 08:00 dimineața, se simțea prea obosită așa că a preferat să mai doarmă puțin. Halep s-a ridicat din pat două mai târziu, ratând astfel pregătirea dinaintea partidei, așa cum obișnuiește să facă. Cu toate acestea, Simona Halep a precizat că meciul din ziua respectivă a fost câștigat.

Calcule: cum poate reveni Simona Halep pe primul loc WTA
De Neptun TV 1 martie 2019

Simona Halep își poate recăpătă prima poziție în clasamentul mondial peste două săptămâni, la finalul primului turneu Premier Mandatory al sezonului, însă are nevoie de "ajutor" de la rivale, întrucât nici măcar cu un trofeu nu își garantează matematic locul 1.

Phoenix Știința Constanța pornește ca favorită în Cupa României
De Sorin Cealera 27 februarie 2019

Baschetbalistele de la Phoenix Constanța joacă în această seară, la Sala Sporturilor, în prima manșă din sferturile de finală ale Cupei României. Phoenix este favorită în duelul tur-retur cu CSM Alexandria, miza fiind calificarea în turneul Final Four.