luni, 19 noiembrie 2018

Maraton pentru viață! Peste 1000 de oameni vor alerga duminică, în Mamaia, la Maratonul Nisipurilor

Iubitorii de mişcare vor participa duminică la cea de-a treia ediţie a Maratonului Nisipului, pe plaja din Mamaia. Concurenţii vor alerga pentru o cauză nobilă: scăderea ratei mortalităţii infantile.

Maraton pentru viață! Peste 1000 de oameni vor alerga duminică, în Mamaia, la Maratonul Nisipurilor

Maratonului Nisipului se bucură de o participare record. Succesul edițiilor anterioare i-a atras pe iubitorii de sport din țară și străinătate către această competiție desfășurată integral pe nisip.

”Dacă la început toată lumea ne spunea că este imposibil să alergi maratonul pe nisip, că va fi greu și că vor abandona, iată că acum peste 1000 de oameni au renunțat la orice scuză și au hotărât să ni se alăture la acest eveniment sportiv deosebit”, spune Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive  SanaSport.

Prin proiectul social “Dăruiește primul zâmbet”, inițiat de Asociația ”Dăruiește Aripi”, fondurile strânse vor fi folosite pentru a preveni mortalitatea infantilă neonatală, care a atins cote alarmante în Constanța.

”SanaSport a ales să se implice în demararea proiectului nostru, reconstrucția și modernizarea secției de terapie intensivă nou-născuți și compartimentul de prematuri, care ajută mai mulți copii deodată și pe termen lung”, a declarat Alina Vasea, președintele Asociației ”Dăruiește Aripi”.

Competiția organizată deAsociația Sportivă SanaSport și Radio Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret și Primăria Constanța, propune trei probe competitive, pe distanțe de 42, 21 și 10 kilometri, și crosul Family Run, de 1 km, destinat părinților și copiilor. Premiile totale vor depăși 26.000 de lei.

”Maratonul Nisipului a devenit a doua mare competiție de la Constanța, după triatlonul tradițional din luna septembrie. Cred că este cea mai mare competiție destinată sportului pentru toți și amatorilor de mișcare”, a afirmat Mihai Orzan, consilier DJST.

Startul Maratonului Nisipului se dă duminică, la ora 10.00, în stațiunea Mamaia.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.

Simona Halep, a doua distincție în România. Arhiepiscopia Tomisului îi oferă Crucea Sf. Andrei
De Neptun TV 6 noiembrie 2018

Simona Halep a devenit, luni, Ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), fiind primul titlu de acest fel pe care instituția îl decernează unui sportiv român. Halep a spus că distincția este specială și diferită.

Simona Halep este lider. WTA a anunțat clasamentul de final de an
De Neptun TV 5 noiembrie 2018

În această săptămână, Irina Begu se află pe locul 66, Ana Bogdan pe 71, Monica Niculescu pe 78, iar Sorana Cirstea pe 85. Cele patru jucătoare mai pot înregistra modificări în clasament până la finalul anului.

Simona Halep a devenit prima jucătoare din lume care a primit trofeul Chris Evert
De Neptun TV 27 octombrie 2018

Simona Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros și Montreal, și a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma și Cincinnati.

DOLIU în sportul românesc! Un renumit fotbalist a încetat din viață
De Neptun TV 21 octombrie 2018

Balaci a debutat la Universitatea Craiova în august 1973 și a a contribuit la primul titlu de campioană al echipei din Craiova. A câștigat trei titluri naționale și patru Cupe ale României și a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în două rânduri: 1981 și 1982. În prima ligă are 347 de meciuri și 84 de goluri, la Universitatea Craiova, FC Olt Scornicești și Dinamo București.