miercuri, 19 iunie 2019

Maratonul Nisipului va avea loc în acest weekend în Mamaia

Numai vreme bună să fie! Sute de alergători amatori, dar și atleți profesioniști, sunt gata pentru o competiție în premieră, Maratonul Nisipului. Sâmbătă, în stațiunea Mamaia va avea loc o probă de... încălzire. Este vorba despre o cursă de 5 kilometri pe nisip, la care s-au înscris deja 250 de alergători amatori. Duminică e ziua cea mare! Peste 180 de concurenți vor participa la trei probe, cursa de 10,5 kilometri, semi-maratonul de 21 de kilometri și maratonul, pe distanța clasică de 42,195 kilometri. Doar 30 de concurenți au acceptat marea provocare lansată de organizatori, maratonul. Pe lângă distanța de 42 de kilometri, concurenții vor avea de înfruntat și o suprafață dificilă. Până și cei mai mari atleți recunosc cât de grea este alergarea pe nisip. Evenimentul, organizat în premieră în România, a atras participanți din Irlanda, Camerun, Japonia și Coreea de Sud.

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.