luni, 19 noiembrie 2018

Maratonul Nisipului va avea loc în acest weekend în Mamaia

Numai vreme bună să fie! Sute de alergători amatori, dar și atleți profesioniști, sunt gata pentru o competiție în premieră, Maratonul Nisipului. Sâmbătă, în stațiunea Mamaia va avea loc o probă de... încălzire. Este vorba despre o cursă de 5 kilometri pe nisip, la care s-au înscris deja 250 de alergători amatori. Duminică e ziua cea mare! Peste 180 de concurenți vor participa la trei probe, cursa de 10,5 kilometri, semi-maratonul de 21 de kilometri și maratonul, pe distanța clasică de 42,195 kilometri. Doar 30 de concurenți au acceptat marea provocare lansată de organizatori, maratonul. Pe lângă distanța de 42 de kilometri, concurenții vor avea de înfruntat și o suprafață dificilă. Până și cei mai mari atleți recunosc cât de grea este alergarea pe nisip. Evenimentul, organizat în premieră în România, a atras participanți din Irlanda, Camerun, Japonia și Coreea de Sud.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.

Simona Halep, a doua distincție în România. Arhiepiscopia Tomisului îi oferă Crucea Sf. Andrei
De Neptun TV 6 noiembrie 2018

Simona Halep a devenit, luni, Ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), fiind primul titlu de acest fel pe care instituția îl decernează unui sportiv român. Halep a spus că distincția este specială și diferită.

Simona Halep este lider. WTA a anunțat clasamentul de final de an
De Neptun TV 5 noiembrie 2018

În această săptămână, Irina Begu se află pe locul 66, Ana Bogdan pe 71, Monica Niculescu pe 78, iar Sorana Cirstea pe 85. Cele patru jucătoare mai pot înregistra modificări în clasament până la finalul anului.

Simona Halep a devenit prima jucătoare din lume care a primit trofeul Chris Evert
De Neptun TV 27 octombrie 2018

Simona Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros și Montreal, și a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma și Cincinnati.

DOLIU în sportul românesc! Un renumit fotbalist a încetat din viață
De Neptun TV 21 octombrie 2018

Balaci a debutat la Universitatea Craiova în august 1973 și a a contribuit la primul titlu de campioană al echipei din Craiova. A câștigat trei titluri naționale și patru Cupe ale României și a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în două rânduri: 1981 și 1982. În prima ligă are 347 de meciuri și 84 de goluri, la Universitatea Craiova, FC Olt Scornicești și Dinamo București.