luni, 10 decembrie 2018

Marca FC Farul, vândută pe o sumă record!

Marca FC Farul, vândută pe o sumă record!

La un an și trei luni de la faliment, marca și palmaresul FC Farul au fost vândute astăzi pentru 904.450 de lei, echivalentul a aproximativ 230.000 de euro!

După o licitație spectaculoasă, a câștigat Eugen Palcu, despre care toată lumea spune că ar fi omul lui Giani Nedelcu, fostul patron al FC Farul! Suporter Spirit Club Farul a licitat până în ultimul moment pentru a recupera însemnele echipei fanion a fotbalului constănțean, dar a cedat în fața misteriosului cumpărător.  

La licitație au mai participat fostul fotbalist Dennis Șerban, Constantin Bucăloiu, reprezentantul omului de afaceri Constantin Frățilă și Alexandru Putină, prin reprezentantul său Ion Draica. Câștigătorul are termen de trei zile să vireze banii. În caz contrar, licitația se anulează și va fi organizată una nouă. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.