joi, 22 august 2019

Marco Reus poate ajunge pe Camp Nou. Barcelona oferă 50 de milioane de euro!

După ce a refuzat-o pe Manchester United, Marco Reus poate ajunge pe Camp Nou. Barcelona oferă 50 de milioane de euro pentru mijlocaşul german al Borussiei Dortmund.

După ce UEFA i-a interzis să transfere jucători în următoarea perioadă de mercato, Barcelona nu se mai oprește din cumpărat! Marco Reus reprezintă una dintre țintele clubului catalan, care are însă concurență serioasă. Îl vrea și Bayern Munchen! Manchester United l-a dorit și ea, dar s-a reorientat spre starul Realului, Angel Di Maria.

Deși Borussia nu este una dintre echipele bogate ale Europei, iar de-a lungul timpului i-a pierdut pe Mario Gotze și Robert Lewandowski, plecați tocmai la rivala Bayern Munchen, Jurgen Klopp este sigur că Reus va rămâne pentru cel puțin un an la Dortmund.

Conform presei spaniole, Barcelona are de gând să plătească în jur de 50 de milioane de euro pentru internaționalul german, care a strâns aproape 100 de apariții în tricoul celor de la Dortmund. Marco Reus a fost cumpărat în 2012 de la Borussia Monchengladbach pentru 17 milioane de euro. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2017.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire