duminică, 25 august 2019

MARE ATENȚIE! Aglomerația are părți extrem de periculoase! Tentativă de tâlhărie în Mamaia

MARE ATENȚIE! Aglomerația are părți extrem de periculoase! Tentativă de tâlhărie în Mamaia

Doi tineri, cetățeni italieni, au fost reținuți sâmbătă de polițiștii constănțeni, după ce au încercat să tâlhărească un bărbat, la festivalul Sunwaves, care se desfășoară pe o plajă din nordul stațiunii Mamaia, informează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Potrivit sursei citate, sâmbătă dimineața, în jurul orei 5,00, doi italieni, în vârstă de 23 de ani și 24 de ani, ar fi smuls un lanț de aur de la gâtul unui tânăr, de 29 de ani, din municipiul Galați, în timp ce se aflau într-un club din nordul stațiunii Mamaia.

"Persoana vătămată l-a imobilizat pe unul dintre tinerii în cauză, până la sosirea unui echipaj din cadrul dispozitivului de menținere a ordinii și siguranței publice, constituit de Poliția Mamaia, format din trei angajați ai Grupării de Jandarmi Mobile Tomis. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al IPJ Constanța i-au reținut pe tinerii în cauză, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca duminică aceștia să fie prezentați instanței de judecată cu propuneri de arestare preventivă", se arată în comunicatul IPJ.

Comenteaza aceasta stire