marţi, 23 iulie 2019

MAREA NEAGRĂ. Intervenție EXTREMĂ efectuată de Garda de coastă. Doi bărbați au fost salvați din apele învolburate

MAREA NEAGRĂ. Intervenție EXTREMĂ efectuată de Garda de coastă. Doi bărbați au fost salvați din apele învolburate

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au intervenit, sâmbătă, pentru salvarea a doi pescari români aflați cu o barcă pe Marea Neagră, care nu reușeau să se întoarcă la mal, din cauza vântului puternic și a faptului că motorul s-a stricat. 

 

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagră – SCOMAR au fost informați, sâmbătă dimineață, de către Autoritatea Navală, că o ambarcațiune de pescuit, aflată la 600 de metri de digul pescăriei de la 2 Mai, a rămas fără propulsie.

Polițiștii de frontieră au identificat barca în care se aflau două persoane și au reușit să o remorcheze în Portul Mangalia.

Cele două persoane, cetățeni români în vârstă de 56, respectiv 53 de ani, nu au avut nevoie de asistență medicală.

Cei doi pescari au declarat că, în timp ce se aflau la pescuit, motorul ambarcațiunii s-a stricat, iar din lipsa altor mijloace de propulsie și din cauza vântului puternic, nu se mai puteau întoarce la mal.

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.

VIDEO. Noi imagini cu fetița de la Baia de Aramă, după ce a ajuns la familia adoptivă: 'Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste'
De Neptun TV 23 iunie 2019

Familia adoptivă a fetiței de 8 ani a făcut, duminică, publice noi imagini, în încercarea de a demonstra celor care protestează în Baia de Aramă că fetița este bine.