sîmbătă, 17 august 2019

Marile reduceri de Black Friday continuă. În goana după cumpărături, constănțenii au cumpărat și produsele din vitrină

Cine nu a apucat să vină ieri la cumpărături, și-a încercat norocul astăzi, chiar dacă  asta a presupus să cumpere ultimele exemplare, cele expuse pe perete.

La asemenea oferte e greu să reziști tentației, și-a spus o doamnă care a ținut neapărat să cumpere un anumit model de televizor. Cum stocul a fost epuizat ieri, clienta l-a luat pe cel expus în magazin. „Am profitat de cumpărături. Sunt reduceri mari, am luat pentru copii“, a spus femeia.

Retailerii spun că vânzările s-au dublat, așa încât s-au gândit să vină și cu alte oferte pentru zilele viitoare. Asta înseamnă că sfârșitul de săptămână îi va găsi pe mulți constănțeni la cumpărături.

„S-au cumpărat 400 de televizoare, vine marfa nouă“, a afirmat Remus Popescu, director magazine.

La un prim bilanț, vinerea neagră a dus profit cât pentru un an. Doar o singură companie a anunțat câștiguri ce ar putea atinge 85 de milioane de lei pentru întreg weekendul.

O altă firmă a raportat ieri vânzări de peste 100 de milioane de lei. Asta în condițiile în care de Black Friday românii au cumpărat de la telefoane ori electrocasnice până la autoturisme.

Comenteaza aceasta stire