miercuri, 17 iulie 2019

Marius Copil îl va întâlni pe Feliciano Lopez în primul meci din confruntarea România-Spania

Marius Copil îl va întâlni pe Feliciano Lopez în primul meci din confruntarea România-Spania

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului confruntării de Cupa Davis dintre România și Spania. Marius Copil va deschide balul, vineri, la ora 13.00, când îl va întâlni pe Feliciano Lopez.

Confruntarea dintre România și Spania, din cadrul turului secund al Grupei Întâi, va fi deschisă de un moment festiv. Horia Tecău va primi din partea ITF premiul “Cupa Davis pentru Devotament”, acordat jucătorilor cu cel puțin 20 de meciuri în această competiție.

Potrivit tragerii la sorți, Marius Copil va evolua primul, împotriva lui Feliciano Lopez, numărul 20 mondial. Imediat după această întâlnire, Adrian Ungur va avea o misiune aproape imposibilă în confruntarea cu Roberto Bautista, numărul 15 mondial. Sâmbătă este programat meciul de dublu, dintre perechile Horia Tecău - Florin Mergea și Marc Lopez - Pablo Carreno.

În cazul în care soarta confruntării nu va fi decisă după aceste trei întâlniri, duminică vor avea loc partidele Copil – Bautista și Ungur - Lopez. Învingătoarea dintre România și Spania se califică la barajul pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.