vineri, 23 august 2019

Mărturia emoționantă a mamei Mihaelei, tânăra care a ales să moară pentru a da naștere copilului

„Era fericită că era însărcinată dar era tristă că știa ce boală are și ce ar trebui să se întâmple“, a spus Lăcrămioara Macovei.

Cu poza fiicei ei în mână, femeia povestește că Mihaelei nu i-a fost ușor să ia decizia de a-și lăsa propria viață în mâinile destinului, pentru a aduce pe lume primul ei copil.

A consultat mulți medici, iar unii chiar i-au dat speranțe. I-au spus că poate să facă intevenția chirurgicală pentru scoaterea rinichiului fără să renunțe la copil.

S-a speriat însă în momentul în care specialiștii i-au expus și varianta în care copilul ei putea veni pe lume cu probleme, dacă își scoate rinichiul bolnav în timpul sarcinii. Atunci a plecat la București.

„Acolo nu a găsit pe domnul doctor la care ne-a trimis, ne-a preluat altul, ăla era la Chirurgie, nici nu știa ce are. «Să mergi să facă chiuretaj, că vă trimitem noi undeva să faci chiuretaj, să vi să vă scoatem chistul». I-am spus: «Domnule, nu are chist». «Păi ce-o fi aia». Și copiii, când au văzut că se poartă așa cu ei, au stat cât au stat pe acolo, au pierdut timpul o săptămână și au venit acasă“, a povestit mama.

Întoarsă acasă, Mihaela a luat decizia finală să păstreze sarcina, indiferent de ce se va întâmpla cu ea. Spera totuși să poată fi operată după ce naște și să-și crească micuța.

„Se iubeau foarte mult. Își făcuse casă la Agigea. Își dorea acest copil, mai ales că era din dragoste“, a povestit mama.

Ca o coincidență nefericită, la câteva case de mama îndurerată locuiește o altă femeie care și-a pierdut fata de 25 de ani și are grijă de nepoata ei care are acum 7 ani.

Nu i-a fost ușor să o crească singură și spune că Mihaela ar fi trebuit să se gândească la viața ei.

„Ea avut o șansă, dar fata mea nu a avut nicio șansă. Eu, din experiență, îmi văd nepoata în locul fetei mele, s-ar putea ca fetița să le lumineze calea mai departe“, a precizat mama.

Cazul Mihaelei vi l-am prezentat, în exclusivitate, la Neptun Tv, în urmă cu două seri. Tânăra a aflat că are cancer chiar în ziua în care i s-a spus că va aduce pe lume un copil.

Putea să se salveze, dar a refuzat tratamentul astfel încât copilul ei să vină pe lume. Fetița ei îi poartă numele și va fi externată în zilele următoare pentru a-și petrece primul ei Crăciun în familie, dar, din păcate, fără cea care i-a dat viață.

 

Comenteaza aceasta stire