luni, 21 august 2017

Mărturia unei mame care își alăptează copilul de 5 ani: 'Nu am fost niciodată la medic'

Mărturia unei mame care își alăptează copilul de 5 ani: 'Nu am fost niciodată la medic'

Adele și Matt Allen sunt un cuplu de tineri căsătoriți din SUA care au ales să-și crească copiii după propriile reguli. Cei doi au împreună doi copii, un băiat de cinci ani și o fată de doi ani, iar mama încă își alăptează micuții.

Asta pentru că, susține Adele, laptele matern este precum un medicament. Mai mult, aceasta susține că atât fiul, cât și fiica ei de doi ani nu au avut niciodată nevoie de medic și nici nu le-a făcut vreun vaccin. Mama își folosește laptele matern atunci când micuții capătă vreo infecție la ochi, iar dacă sunt răciți apelează la sucul de lămâie.

Cei doi părinți nu și-au dat copiii la grădiniță și spun că îi vor educa acasă. 

Mai mult, Adele, de 32 de ani, a declarat pentru Daily Mail că a dat naștere celor doi copii acasă, fără asistență medicală, doar cu ajutorul soțului. 

Mai mult, aceasta deține un blog prin care îi învață și pe alți părinți metodele naturale prin care își pot trata copiii, atunci când aceștia se îmbolnăvesc. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Alocații de peste 400 de lei pentru copii - ce condiții trebuie să îndeplinească și cum vor fi virați banii
De Neptun TV 18 august 2017

Un proiect de lege trimis deja în Parlament vizează creșterea alocațiilor pentru copii la 100 de euro lunar, aproximativ 450 lei. Condiția ar fi, însă, ca școlarii să nu aibă deloc absențe la școală, iar cei mai mici să meargă la grădinițe.

Proiectul de lege privind vaccinarea populației a fost adoptat de Guvern
De Neptun TV 9 august 2017

Proiectul de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România a fost adoptat, miercuri, de Guvern, potrivit unui comunicat de presă al Executivului, remis miercuri MEDIAFAX.

Indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi PLAFONATE la 1800 de euro!
De Neptun TV 31 iulie 2017

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a anunțat, aseară, că indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro. Ea a menționat că în maximum două săptămâni va fi finalizat un proiect de OUG în acest sens.

Părinții care REFUZĂ să-și vaccineze copiii riscă AMENZI care pot ajunge la 10.000 de lei! Forma finală a proiectului Legii vaccinării
De Neptun TV 29 iulie 2017

Părinții care refuză să-și vaccineze copiii după ce vor fi informați despre riscuri vor primi avertismente și apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei!