duminică, 27 mai 2018

Mărturia unei mame care își alăptează copilul de 5 ani: 'Nu am fost niciodată la medic'

Mărturia unei mame care își alăptează copilul de 5 ani: 'Nu am fost niciodată la medic'

Adele și Matt Allen sunt un cuplu de tineri căsătoriți din SUA care au ales să-și crească copiii după propriile reguli. Cei doi au împreună doi copii, un băiat de cinci ani și o fată de doi ani, iar mama încă își alăptează micuții.

Asta pentru că, susține Adele, laptele matern este precum un medicament. Mai mult, aceasta susține că atât fiul, cât și fiica ei de doi ani nu au avut niciodată nevoie de medic și nici nu le-a făcut vreun vaccin. Mama își folosește laptele matern atunci când micuții capătă vreo infecție la ochi, iar dacă sunt răciți apelează la sucul de lămâie.

Cei doi părinți nu și-au dat copiii la grădiniță și spun că îi vor educa acasă. 

Mai mult, Adele, de 32 de ani, a declarat pentru Daily Mail că a dat naștere celor doi copii acasă, fără asistență medicală, doar cu ajutorul soțului. 

Mai mult, aceasta deține un blog prin care îi învață și pe alți părinți metodele naturale prin care își pot trata copiii, atunci când aceștia se îmbolnăvesc. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

De ce întârzie indemnizația de creștere a copilului. Mamă: Durează câteva luni până vin banii
De Mediafax 13 mai 2018

Indemnizația pentru creșterea copilului poate deveni o adevărată povară pentru proaspetele mămici, care sunt nevoite să aștepte cel puțin două luni de zile până primesc banii de la stat după ce au depus dosarul. Ministerul Muncii dă vina pe deficitul de personal.