miercuri, 24 iulie 2019

MateiI VS Chiru

Matei spune că acesta obstrucționează lucrările pe care Primăria le execută în Năvodari, prin controale repetate.

„Este un prost cu cască. O să îl dau în judecată pentru că face abuz în funcție acest Gigi Duru." - Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari

Primarul din Năvodari este de părere că nu este normal ca inspectorii lui Chiru să demoleze construcțiile de pe plajă în plin sezon Estival. Nicolae Matei mai spune că inspectorii în construcții nu intervin în alte cazuri pentru că iau șpagă și închid ochii. Contactat pentru a-și spune punctul de vedere, șeful Inspectoratului de stat în Construcții, Gigi Chiru, a declarat că nu îl interesează ce spune primarul din Năvodari despre el.

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru președinția Consiliului European: Vreau să rămân președintele României
De Mediafax 29 iunie 2019

Președintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca președinte și pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Congresul extraordinar al PSD: Social-democrații își aleg noua conducere a partidului
De Neptun TV 29 iunie 2019

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.