joi, 22 august 2019

Mayweather l-a învins pe McGregor prin KO tehnic, în runda 10: 'Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans'

Mayweather l-a învins pe McGregor prin KO tehnic, în runda 10: 'Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans'

Floyd Mayweather a rămas neînvins în ring după ce l-a surclasat astăzi, prin KO tehnic, în runda 10, pe Conor McGregor, în Las Vegas.

Mayweather a ajuns, astfel, la un record de 50 de victorii în 50 de meciuri, dintre care 26 prin KO. Pentru McGregor, campion UFC, a fost primul meci de box profesionist.

De altfel, McGregor nu a performat contat decât în primele trei runde, după care Mayweather a părut că se distrează în ring. Deși a lăst impresia că nu vrea să termine meciul prin KO, Mayweather a porins mai multe lovituri bune în rundele 9 și 10, când McGregor abia se mai ținea pe picioare. Până la urmă, arbitrul a oprit lupta, într-un moment în care era clar că McGregor devenise sac de box pentru Mayweather.

Lui McGregor îi vor reveni aproximativ 100 de milioane de dolari, în timp ce marea parte a bursei va fi încasată de Mayweather, aproape 400 de milioane de dolari.

Conor este un adversar foarte dificil, am oferit fanilor ce voiau să vadă. Este mult mai bun decât credeam, a folosit diverse unghiuri. Dar eu am fost mai bun. Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans, aceasta a fost ultima mea luptă", a declarat Mayweather.

Comenteaza aceasta stire