miercuri, 24 iulie 2019

Me Tarzan !

Johnny Weissmuller a fost campionul natației la olimpiadele de la Paris și Amsterdam.A corectat o mulțime de recorduri, pe mai multe distanțe.După ce s-a retras din sport, s-a dedicat filmului,dănd viață personajului Tarzan,un erou care a bucurat atătea generații.Tarzan, Jean, sau cimpanzeul Chita au fost și rămăn prietenii noștri. S-au cumpărat milioane de filme, cărți sau benzi desenate,amploare vănzărilor fiind incredibilă.Și a mai fost strigătul lui Tarzan.Un strigăt venit ca o descătușare a celui care a înțeles probabil că sălbăticia poate fi ultima reminiscență a purițății umane.Un strigăt care se va auzi cu siguranță și peste veacuri.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.