luni, 24 septembrie 2018

Meci caritabil pentru copiii nevoiași la Sala Sporturilor! Baschetbalistele de la Phoenix vs. Militarii americani

Phoenix Constanţa, echipa de baschet feminin a oraşului, împreună cu MK All Stars, echipa bazei aeriene NATO de la Mihail Kogălniceanu, organizează joi un eveniment caritabil pentru susţinerea copiilor nevoiaşi din judeţ. Baschetbalistele de la Phoenix au mers în câteva şcoli şi licee pentru a-i invita pe elevi la Sala Sporturilor.

”Implică-te și tu!” este numele campaniei lansate de Clubul Sportiv Phoenix, care încearcă să aducă bucurie în sufletelor copiilor mai puțin norocoși în pragul Sărbătorilor de Iarnă.

Constănțenii sunt așteptați să aducă joi, la ora 18.00, în Sala Sporturilor, o carte, o hăinuță sau o jucărie pentru a le oferi copiilor nevoiași. Primii care au primit invitațiile au fost elevii școlii nr. 28 "Dan Barbilian", ai Liceului Teoretic "Ovidius" și cei ai Colegiului Național "Mircea cel Bătrân".

Joi, 21 decembrie, la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18.00, CS Phoenix Constanța, reprezentanta orașului în Liga 1 de baschet feminin, va întâlni MK All Stars, selecționata militarilor americani cantonați la baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

Comenteaza aceasta stire

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.

Horia Tecău a revenit în forță după accidentare! Constănțeanul, campion la Winston Salem!
De Neptun TV 25 august 2018

Veste bună dinspre Horia Tecău (33 de ani, 15 ATP, la dublu). Constănțeanul a câștigat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer (37 de ani, 9 ATP, la dublu) primul trofeu de la revenirea în circuit, la Winston Salem, în Statele Unite ale Americii, competiție la care triumfase și în 2017.