luni, 10 decembrie 2018

Meci caritabil pentru copiii nevoiași la Sala Sporturilor! Baschetbalistele de la Phoenix vs. Militarii americani

Phoenix Constanţa, echipa de baschet feminin a oraşului, împreună cu MK All Stars, echipa bazei aeriene NATO de la Mihail Kogălniceanu, organizează joi un eveniment caritabil pentru susţinerea copiilor nevoiaşi din judeţ. Baschetbalistele de la Phoenix au mers în câteva şcoli şi licee pentru a-i invita pe elevi la Sala Sporturilor.

”Implică-te și tu!” este numele campaniei lansate de Clubul Sportiv Phoenix, care încearcă să aducă bucurie în sufletelor copiilor mai puțin norocoși în pragul Sărbătorilor de Iarnă.

Constănțenii sunt așteptați să aducă joi, la ora 18.00, în Sala Sporturilor, o carte, o hăinuță sau o jucărie pentru a le oferi copiilor nevoiași. Primii care au primit invitațiile au fost elevii școlii nr. 28 "Dan Barbilian", ai Liceului Teoretic "Ovidius" și cei ai Colegiului Național "Mircea cel Bătrân".

Joi, 21 decembrie, la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18.00, CS Phoenix Constanța, reprezentanta orașului în Liga 1 de baschet feminin, va întâlni MK All Stars, selecționata militarilor americani cantonați la baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.