luni, 10 decembrie 2018

Meci eveniment la Constanța: Dobrogea Sud vs. Magdeburg, pentru un loc în grupele Cupei EHF!

Dobrogea Sud abordează cu optimism manşa retur a confruntării cu Magdeburg din turul al treilea al Cupei EHF. ”Avem şanse reale de calificare după înfrîngerea la două goluri din Germania”, spune preşedintele clubului constănţean, Rudi Stănescu. ”Suntem pregătiţi să dăm totul în acest meci pentru a scrie istorie”, îl completează căpitanul echipei, Laurenţiu Toma. Meciul este duminică, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor.

Meci eveniment la Constanța: Dobrogea Sud vs. Magdeburg, pentru un loc în grupele Cupei EHF!

Constanța se pregătește pentru un meci eveniment. Duminică, la Sala Sporturilor, Dobrogea Sud va încerca să întoarcă rezultatul după înfrîngerea cu 25-27 de la Magdeburg și să obțină astfel calificarea în grupele Cupei EHF.

Constănțenii mizează pe tribune pline duminică la ora 18.00.

Dacă Dobrogea Sud a câștigat miercuri la Vaslui în Liga Națională, Magdeburg a pierdut aseară în Germania, 23-30 cu Flensburg. Nemții vin sâmbătă cu o cursă charter la Constanța. Meciul se joacă duminică, de la ora 18.00.

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.