luni, 22 aprilie 2019

Merks câștigă etapa a treia

Belgianul Eddie Merckx făcea legea în Turul Franței în anii 70, o competiție pe care a câștigat-o de cinci ori. După aproape patru decenii, un alt Merks, Peter, venit tot din Țările de Jos dar din Olanda, s-a făcut remarcat în Turul României. Ciclistul legitimat la echipa germană Profilene s-a impus în a patra zi de concurs, pe traseul de 200 de kilometri care leagă orașele Vaslui și Botoșani. Peter Merks a fost urmat pe podium de bulgarul Vladimir Koev și de moldoveanul Sergiu Cioban. Marele învins al zilei a fost germanul Cristoph Spiringer, rutierul echipei grecești Tableware și care a ratat podiumul, după ce a condus cursa până aproape de finiș. Deși Merks a cucerit tricoul alb, el nu l-a putut depăși în clasamentul general pe românul Andrei Nechita. Acesta a păstrat tricoul galben după ce a făcut o cursă bună. Turul României continuă marți cu o etapă de 225 de kilometri pe ruta Botoșani – Suceava. Cu un amplu reportaj al acestei runde, dar și cu informații la cald de la fața locului, vă așteaptă Costinel Stan și Cristian Cealera, în exclusivitate la Neptun, cu începere de la ora 22.

Comenteaza aceasta stire

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.