vineri, 22 februarie 2019

Merks câștigă etapa a treia

Belgianul Eddie Merckx făcea legea în Turul Franței în anii 70, o competiție pe care a câștigat-o de cinci ori. După aproape patru decenii, un alt Merks, Peter, venit tot din Țările de Jos dar din Olanda, s-a făcut remarcat în Turul României. Ciclistul legitimat la echipa germană Profilene s-a impus în a patra zi de concurs, pe traseul de 200 de kilometri care leagă orașele Vaslui și Botoșani. Peter Merks a fost urmat pe podium de bulgarul Vladimir Koev și de moldoveanul Sergiu Cioban. Marele învins al zilei a fost germanul Cristoph Spiringer, rutierul echipei grecești Tableware și care a ratat podiumul, după ce a condus cursa până aproape de finiș. Deși Merks a cucerit tricoul alb, el nu l-a putut depăși în clasamentul general pe românul Andrei Nechita. Acesta a păstrat tricoul galben după ce a făcut o cursă bună. Turul României continuă marți cu o etapă de 225 de kilometri pe ruta Botoșani – Suceava. Cu un amplu reportaj al acestei runde, dar și cu informații la cald de la fața locului, vă așteaptă Costinel Stan și Cristian Cealera, în exclusivitate la Neptun, cu începere de la ora 22.

Comenteaza aceasta stire

Halep a urcat oficial în topul WTA! Ce loc ocupă acum Simona
De Neptun TV 18 februarie 2019

Podiumul e alcătuit din japoneza Naomi Osaka, lider - 6.970 de puncte, Simona Halep, locul doi - 5537 de puncte, și Sloane Stephens, poziția a treia - 5307 de puncte.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha! 'Aș fi vrut să câștig acest trofeu frumos, dar nu am putut'
De Neptun TV 16 februarie 2019

Simona Halep nu a reușit să câștige primul trofeu din noul sezon. Ajunsă în finala turneului de la Doha, numărul doi WTA a pierdut în trei seturi în fața jucătoarei din Belgia, Elise Mertens (23 de ani, nr. 21 WTA), scor 6-3, 4-6, 3-6, după două ore și șase minute de joc.

Simona Halep s-a hotărât în privința antrenorului: Am început colaborarea și o să lucrăm împreună
De Neptun TV 4 februarie 2019

În primă fază s-a decis ca tehnicianul belgian să fie supus unei perioade de probă, dar presa din țara sa susține că acesta a convins-o deja pe jucătoarea noastră, prin metodele de antrenament, să semneze o înțelegere cu perioadă nedeterminată.

Simona Halep a pierdut locul 1 în clasamentul WTA. Românca a părăsit Top 2 WTA după 595 de zile
De Neptun TV 28 ianuarie 2019

Clasamentul WTA a încorporat luni punctele câștigate de Naomi Osaka și Petra Kvitova la Australian Open 2019, iar Simona Halep a pierdut două poziții în ierarhia mondială. Este cea mai importantă alunecare în clasament pentru româncă, după data de 8 mai 2017, când Halep ajungea de pe 4 pe 8.