marţi, 25 aprilie 2017

Mesajul dureros al unui bătrân care doarme pe străzi pentru politicieni: 'Le doresc multă sănătate și tot binele din lume' - VIDEO

loading...

Un bătrân care doarme pe străzi a ajuns simbolul unei generații după ce un tânăr i-a pus o simplă întrebare, iar răspunsul neașteptat al acestuia a înduioșat sute de mii de români pe Facebook.

Clipul care a fost vizualizat de peste 200.000 de oameni și distribuit de aproape 10.000 de ori a devenit viral, după ce bătrânul care ține în mână un colț de pâine despre care spune că este tot ceea ce mănâncă a răspuns că le dorește multă sănătate politicienilor care nu au făcut nimic bun în această țară.

"Oameni buni, ăștia sunt românii noștri de care trebuie să avem grijă. Pentru ei trebuie să luptăm pentru că mâine am putea fi noi în locul lor", a fost mesajul tânărului care l-a filmat pe bătrânul care doarme pe străzi.

loading...

Comenteaza aceasta stire

'Sfârșitul Nopții' a ajuns la malul Mării Negre! Cea mai bună carte a anului 2016 a fost lansată la Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 10 aprilie 2017

Cea mai bună carte a anului 2016, desemnată de cititori, a fost lansată în Constanța. „Sfârșitul nopții“, scrisă de jurnalista Petronela Rotar, cuprinde povești reale îmbrăcate în fantezie, narațiuni care au ajuns rapid la sufletul cititorilor.

Trotuarul senzorial, un proiect unic în România destinat copiilor speciali, a fost inaugurat la Constanța - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 5 aprilie 2017

Adrian Gemănaru, psihologul român nominalizat, anii trecuți, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale din Constanța.

Povestea emoționantă a bărbatului abandonat de șapte luni în spitalul din Medigdia - VIDEO
De Cristi Popovici 3 aprilie 2017

Destin crunt pentru un bărbat din Iași. Omul a fost uitat de rude și de cei doi copii și stă abandonat, de 7 luni, în spitalul din Medigidia. A ajuns aici în toamnă, când i s-a făcut rău pe stradă și a fost preluat de o ambulanță. După tratament, medicii nu s-au îndurat să-l arunce în stradă, iar acum trăiește din mila personalului.