sîmbătă, 20 iulie 2019

METEO. Află cum va fi VREMEA în weekend și la începutul săptămânii vitoare!

METEO. Află cum va fi VREMEA în weekend și la începutul săptămânii vitoare!

În weekend, dar și la începutul săptămânii viitoare, temperaturile rămân apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului, iar cerul va fi înnorat.

Sâmbătă, valorile termice vor fi, în continuare, apropiate de cele normale pentru aceastã perioadă a anului. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări în Moldova și Dobrogea, parțial, în Bărăgan, Transilvania și Maramureș, unde cu totul izolat și trecător vor fi ploi slabe sau burnițe, iar pe crestele montane înalte vor mai fi posibile precipitații mixte. În primele ore ale intervalului, pe arii restrânse în regiunile vestice și izolat în cele sudice, se va semnala ceață sau nebulozitate joasă. Noaptea, cerul va fi variabil, exceptând zonele joase de relief, cu precădere din vestul, nord-vestul, centrul și sudul teritoriului, unde local vor fi nori de nivel jos și ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade in estul Transilvaniei și 18 grade, izolat in Muntenia si Oltenia.

Duminică, valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru aceastã dată. Cerul va fi variabil, dar în prima parte a zilei, local în zonele joase de relief din regiunile sudice și pe arii restrânse în cele vestice, nord-vestice și centrale va fi ceață sau nebulozitate joasă. Seara și, mai ales noaptea, cerul se va înnora treptat în vest, nord, centru și nord-est, însã numai izolat este posibil sã plouă slab în extremitatea nordică. Spre sfârșitul intervalului, îndeosebi în sud și sud-est, pe arii restrânse se va semnala ceață și nori joși. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade in estul Transilvaniei și 18 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei.

Luni, valorile de temperatură vor caracteriza o vreme normală din punct de vedere termic pentru această dată din an, pe alocuri chiar ușor mai caldă în partea de sud și sud-vest a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, ziua în regiunile nordice, nord-estice și parțial în cele centrale, iar în a doua parte a intervalului mai ales în cele sudice și de sud-est, însă probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în nordul Moldovei și 20 de grade, cu totul izolat, în Banat, Oltenia și Muntenia. În primele ore ale intervalului și, din nou, spre sfârșitul acestuia, în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va semnala ceață.

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO. După caniculă vin PLOILE - cod GALBEN de vijelii până la ora 23.00! Care sunt județele afectate
De Neptun TV 2 iulie 2019

În Sudul României, miercuri după-amiaza, va persista vremea călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării și disconfortul termic se va menține accentuat.

O NOUĂ ALERTĂ METEO! Cod portocaliu de vijelii, grindină și ploi torențiale în 25 de județe din țară! CONSTANȚA, sub COD GALBEN!
De Neptun TV 27 iunie 2019

Avertizarea Cod portocaliu intră în vigoare joi, la ora 13.00, și este valabilă până vineri, la ora 1.00.

ALERTĂ METEO. Noi coduri portocalii și galbene - ploi, grindină și vijelii în mai multe zone!
De Neptun TV 22 iunie 2019

Vremea va fi călduroasă, îndeosebi în sudul și estul țării, unde în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

ALERTĂ ANM: Cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii în 34 de județe
De Neptun TV 21 iunie 2019

Vremea va fi călduroasă cu precădere în sudul și estul țării, unde în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.