luni, 26 august 2019

METEO. Când vin ninsorile. Cum va fi vremea în perioada următoare!

METEO. Când vin ninsorile. Cum va fi vremea în perioada următoare!

Vremea va deveni din ce în ce mai rece în perioada următoare, din cauza unui ciclon cu masă de aer rece care va ajunge în această noapte în partea de nord a țării noastre și care va determina o scădere a temperaturilor chiar și sub zero grade Celsius pe timpul nopții. 

 Tot în acest weekend, un alt ciclon cu o masă de aer cald va pătrunde în România, provocând ploi abundente în partea de sud și sud-vest, iar odată cu începutul săptămânii viitoare, acesta va aduce lapoviță și ninsori în zonele de deal și de munte.

Potrivit meteorologilor, nu este exclus ca ninsorile să apară și în restul țării. 

Ciclonul Olaf, care ar fi trebuit să vină din zona scandinavă, s-a risipit, însă a fost înlocuit de ciclonul Peter. Acesta ajunge în nord-vestul României în noaptea de sâmbătă și se va extinde treptat, acoperind toată țara.

Prognoza meteo pentru astăzi

Vremea va fi în general închisă în toată țara. Vântul va fi moderat în sud și sud-est cu intensificări în zona montană. În zonele joase va fi ceață.

Prognoza meteo pentru duminică

În regiunile din nord-vest și centru înnorările vor fi persistente, iar în restul țării cerul va fi temporar noros. Vântul va fi slab și moderat.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire