luni, 22 iulie 2019

METEO. Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână!

METEO. Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână!

 Se pare că în acest sfârșit de săptămână ne vom putea bucura de plimbări lungi în aer liber, potrivit meteorologilor, vremea va fi predominant frumoasă, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal, pentru această perioadă!

 VINERI. În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și ploile pe arii restrânse, în special în sud-est. La munte, izolat, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în a doua parte a nopții în nordul Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. În a doua parte a nopții, pe spații mici, se va semnala ceață îndeosebi în zonele joase de relief din sud și sud-est.

 SÂMBĂTĂ. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare, însă doar pe arii restrânse va ploua slab, în cursul zilei în regiunile nord-vestice, iar noaptea, în cele de sud-vest. În Carpații Orientali, mai ales la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între -2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 9 grade în sudul Banatului. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

DUMINICĂ. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice, cerul va avea înnorări și, îndeosebi în a doua parte a intervalului, va ploua. Pe crestele montane, precipitațiile mai pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea local se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar în a doua parte a intervalului și în vestul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 18 grade, iar cele minime se vor încadra între 1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 12 - 13 grade în Dealurile de Vest.Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-vin-zile-cu-ploi-cer-inchis-si-frig-accentuat-de-vant_386176.html#ixzz4xutmxesD

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO. După caniculă vin PLOILE - cod GALBEN de vijelii până la ora 23.00! Care sunt județele afectate
De Neptun TV 2 iulie 2019

În Sudul României, miercuri după-amiaza, va persista vremea călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării și disconfortul termic se va menține accentuat.

O NOUĂ ALERTĂ METEO! Cod portocaliu de vijelii, grindină și ploi torențiale în 25 de județe din țară! CONSTANȚA, sub COD GALBEN!
De Neptun TV 27 iunie 2019

Avertizarea Cod portocaliu intră în vigoare joi, la ora 13.00, și este valabilă până vineri, la ora 1.00.