vineri, 22 februarie 2019

METEO. Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână!

METEO. Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână!

 Se pare că în acest sfârșit de săptămână ne vom putea bucura de plimbări lungi în aer liber, potrivit meteorologilor, vremea va fi predominant frumoasă, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal, pentru această perioadă!

 VINERI. În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și ploile pe arii restrânse, în special în sud-est. La munte, izolat, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în a doua parte a nopții în nordul Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. În a doua parte a nopții, pe spații mici, se va semnala ceață îndeosebi în zonele joase de relief din sud și sud-est.

 SÂMBĂTĂ. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare, însă doar pe arii restrânse va ploua slab, în cursul zilei în regiunile nord-vestice, iar noaptea, în cele de sud-vest. În Carpații Orientali, mai ales la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între -2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 9 grade în sudul Banatului. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

DUMINICĂ. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice, cerul va avea înnorări și, îndeosebi în a doua parte a intervalului, va ploua. Pe crestele montane, precipitațiile mai pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea local se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar în a doua parte a intervalului și în vestul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 18 grade, iar cele minime se vor încadra între 1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 12 - 13 grade în Dealurile de Vest.Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-vin-zile-cu-ploi-cer-inchis-si-frig-accentuat-de-vant_386176.html#ixzz4xutmxesD

Comenteaza aceasta stire

Urgia se întoarce! ALERTĂ METEO: Cod galben pentru jumătate din țară. Ce fenomene sunt așteptate
De Neptun TV 21 februarie 2019

Informarea meteo intră în vigoare vinerii, la ora 14 și este valabilă până sâmbătă, 23 februarie, ora 16. Fenomene vizate sunt: ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, răcire accentuată.

Se întoarce gerul? Prognoza METEO până pe 3 martie
De Neptun TV 18 februarie 2019

În primele patru zile vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 10...12 grade, urmând ca în a doua parte a primei săptămâni media să scadă accentuat, spre valori de 0...3 grade în zilele de 23 și 24 februarie. În a două săptămână, valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei, urmând ca maximele să fie, în medie, între 6 și 9 grade. Pe parcursul celor 2 săptămâni, media regională a minimelor se va situa, în general, între -2 și 2 grade, exceptând intervalul 22 - 25 februarie, în care nopțile vor fi mai reci, cu o medie în jurul valorii de -6 grade. Vor fi precipitații slabe în data de 22 februarie, dar, posibil, și în unele zile ale intervalului 25 februarie – 3 martie.

PROGNOZĂ METEO. Vreme caldă pentru finalul săptămânii, cu temperaturi de până la 14 grade!
De Neptun TV 16 februarie 2019

Acesta a subliniat că sâmbătă vor fi temperaturi cuprinse între 1 și 11 grade, cele mai ridicate fiind în partea de Sud-Vest a țării.

Cod galben de zăpadă și viscol în 24 de județe din țară. Vânt de până la 90 de km/h
De Neptun TV 11 februarie 2019

Meteorologii au emis, azi, un cod galben de zăpadă și viscol în zona montană din 24 de județe, rafalele de vânt urmând să ajungă până la 90 de kilometri la oră. În restul țării se anunță ploi, ninsori și lapoviță, dar și intensificări temporare ale vântului.

PROGNOZĂ METEO. Weekend cu temperaturi ridicate - meteorologii anunță vreme însorită!
De Mediafax 9 februarie 2019

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță pentru următoarele zile o vreme în general frumoasă, cu temperaturi maxime care pot depăși pe alocuri 11 grade Celsius. În Capitală, vremea va urmări același tipa, fiind anunțate zile însorite cu temperaturi de până la 9 grade Celsius.

METEO. Cum va fi vremea până pe 4 martie - unde lovesc ploile, în ce regiuni va fi foarte frig!
De Neptun TV 7 februarie 2019

Vremea se menține caldă pentru această perioadă a anului, cu temperaturi oscilante care ajung și la 10 grade în unele regiuni. Conform meteorologilor, nivelul precipitațiilor se va apropia de cel normal pentru această perioadă în a doua jumătate a lunii.

Se întoarce gerul? Prognoza METEO până pe 17 februarie
De Neptun TV 4 februarie 2019

e vor semnala precipitații slabe cantitativ, pe arii restrânse în 4 și 5 februarie și cu caracter local și temporar, începând cu data de 11 februarie.

PROGNOZA METEO. Val de aer cald în România, cu temperaturi de primăvară în mijlocul iernii - când revin ninsorile
De Neptun TV 29 ianuarie 2019

Vremea o ia razna. După episodul de îngheț care a paralizat România, urmează un proces de încălzire.

ȘOC METEOROLOGIC! După ploaie înghețată și ninsori, temperaturile vor urca până la 15 grade Celsius!
De Neptun TV 28 ianuarie 2019

Vremea intră într-un proces de încălzire, iar spre finalul acestei luni vom avea parte de temperaturi care vor ajunge chiar până la 15 grade Celsius.

URGIA lovește România din nou! Un nou COD GALBEN de polei, viscol și vânt
De Neptun TV 25 ianuarie 2019

ANM a emis o nouă avertizare COD GALBEN, dar și o nouă informare meteorologică!

PROGNOZĂ METEO. România, împărțită în două: meteorologii anunță ploi, dar și ninsori! În ce regiuni lovește gerul cumplit
De Neptun TV 24 ianuarie 2019

România va fi împărțită în două din punct de vedere meteorologic până pe 3 februarie. Conform prognozei Administrația Naționale de Meteorologie(ANM), ploile vor cuprinse sudul și vestul țării, în timp ce în nord și munte sunt așteptate lapovițe și ninsori.