miercuri, 19 decembrie 2018

METEO. Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână!

METEO. Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână!

 Se pare că în acest sfârșit de săptămână ne vom putea bucura de plimbări lungi în aer liber, potrivit meteorologilor, vremea va fi predominant frumoasă, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal, pentru această perioadă!

 VINERI. În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și ploile pe arii restrânse, în special în sud-est. La munte, izolat, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în a doua parte a nopții în nordul Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. În a doua parte a nopții, pe spații mici, se va semnala ceață îndeosebi în zonele joase de relief din sud și sud-est.

 SÂMBĂTĂ. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare, însă doar pe arii restrânse va ploua slab, în cursul zilei în regiunile nord-vestice, iar noaptea, în cele de sud-vest. În Carpații Orientali, mai ales la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între -2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 9 grade în sudul Banatului. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

DUMINICĂ. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice, cerul va avea înnorări și, îndeosebi în a doua parte a intervalului, va ploua. Pe crestele montane, precipitațiile mai pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea local se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar în a doua parte a intervalului și în vestul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 18 grade, iar cele minime se vor încadra între 1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 12 - 13 grade în Dealurile de Vest.Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-vin-zile-cu-ploi-cer-inchis-si-frig-accentuat-de-vant_386176.html#ixzz4xutmxesD

Comenteaza aceasta stire

A intrat în vigoare CODUL PORTOCALIU de ninsori - ploi, lapoviță, polei și vânt puternic în țară!
De Neptun TV 15 decembrie 2018

Începând de vineri de la ora 23.00 până duminică la ora 18.00 intră în vigoare un cod galben de ninsori moderate cantitativ, strat consistent de zăpadă și intensificări ale vântului.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Cod portocaliu și galben de ninsori și lapoviță - unde va ninge și cum va fi vremea în weekend
De Neptun TV 14 decembrie 2018

În intervalul menționat aria precipitațiilor se va extinde și va cuprinde cea mai mare parte a țării. În noaptea de vineri spre sâmbătă (14/15 decembrie) vor fi mai ales ninsori.

PROGNOZĂ METEO. Iarna lovește din nou România - când se anunță ninsori și ger năprasnic! Cum va fi vremea până pe 7 ianuarie
De Neptun TV 10 decembrie 2018

Un nou episod de iarnă adevărastă lovește România. Vremea rea cuprinde toată țara. Conform Administrației Naționale de Meteorologie(ANM), în noaptea de marți spre miercuri, masa de aer rece din nordul Europei va coborî peste țara noastră și va aduce ger năprasnic.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se va încălzi în zilele următoare. Temperaturi maxime de 11 grade Celsius
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Vremea se va încălzi în toată țara în zilele următoare, anunță reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), precizând că temperatura maximă va fi de 11 grade, în timp ce minima va fi de minus un grad. De asemenea, vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Iarna revine în forță: COD GALBEN de vânt și ninsori în 16 județe! HARTA ZONELOR AFECTATE
De Neptun TV 27 noiembrie 2018

Meterorologii anunță că vremea va fi deosebit de rece în toată țara, până vineri dimineață. Miercuri, Capitala și 16 județe intră sub cod galben de vânt și ninsori viscolite.

PROGNOZĂ METEO. Gerul cumplit lovește România - când revin ninsorile!
De Neptun TV 26 noiembrie 2018

Lapoviță, ninsoare și polei. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru următoarele zile. Nici în decembrie nu se anunță mai bine: precipitații excedentare în toată țara. Luni, 26 noiembrie, vremea va deveni în general închisă și temporar va ploua în vestul, centrul și nordul țării și local în rest.

O nouă AVERTIZARE METEO. Ploi, ninsori și intensificări ale vântului până miercuri
De Neptun TV 19 noiembrie 2018

ANM a actualizat avertizările meteo. Vor fi ploi, ninsori și intensificări ale vântului până miercuri dimineață.